Serdar Aziz'in değerini de bir kat daha anlamış olduk geçen hafta olsaydı reis en kötü berabere biterdi o maç

Ya bu ndiaye ye ne oldu böyle ilk 3 maç herif makalele gibi oynadı sonra adam pısırık birine döndü klasik anadolu topçusu sendromu heralde

ndiayenin herhangi bir maçta sarı yemememe ihtimali yok

Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşmayı 36.642 taraftarımız takip ediyor.

DPfq7bIWkAA3Gbf.jpg

Geçen hafta 5 yemiş bir takım için iyi rakam

Bjk genelde bütün iç saha maçlarını bu rakama oynuyo

Bu koşu temposuyla oynadığımız en kötü maçımız bence şu ana kadar.
Üstelik Love ve Fernandes yok, Mbilla da sakatlanarak oyundan çıktı.

Bedava benzin yakıyoruz, çok ve boş koşuyoruz. Love olsa bunun acısı 60'tan sonra kesin çıkardı. Şimdi bile çıkmaz diyemiyorum. Baskılı görünsek de anahtar paslarda aşırı bir laubalilik var. Garry Rodriguez neden 30 milyonluk olmadığını ispatlamak istercesine oynuyor oyunu.

Latovlevici'nin neden solak olduğunu anlamıyorum. Sağ ayağını bundan daha kötü kullanıyor olamaz ki.

Ndiaye ve serdar banko sari kartlari vermedi ilk yari ama 2.yari bunlari atlamaz o hakem bozuntusu.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Simdi ndiaye bi sarı yese kupada cekmeyecekse cezasını, bi sarı daha yiyip kırmızıya döndürse kupada mı cekecek kırmızı cezasını

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye derbide selçuktan iyi oynayacağını sanmıyorum. Aşırı formsuz durumda. Sarı görse de kayıp olmaz yani bizim için.

Hüseyin göçek bir kez daha hakem olmadığını defalarca olduğu gibi tespit etti,bakan falan var diye sarı vermedi herhalde nidayeye

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes dünyanın en kötü futbolcusu olsa bile oynamalı çünkü bu Lato futbolcu filan değildir.

selcuk ve lato da sakatlanmis olsa idi muazzam 1 mac izleyecektik. su tolga cigerci manyakligina artik bir son vermesi lazim.

Geri
Üst Alt