Sonunda sampiyonluk olacaksa buyuk maclarin sonucunun hic bir kiymeti harbiyesi yoktur

nJoM6M.png

tudor'un bir baska prensi latovlevici'ye yer bulamadim

kanatsiz, bol orta sahali, 3 stoperli kadrosunu sahaya sürer kesin..

bizde bu mactan sonra göndeririz bunu​

insanları tahrik etme murhy boy

Büyük maç kazanmadan nereye şampiyon oluyosun ya geçin şu zırvaları burası Türkiye 20 yılda 1 denk gelirse gelir onun da bize gelmesini mi bekleyeceğiz Türkiye'de yaşıyoruz ve herkes çok duygusal elbette büyük maçlar kırılma yaratıyor hem takım hem taraftar üzerinde bunu idrak etmek için einstein olmayan gerek yok.

Maça gelince Tudor sadece Alanya'ya koymayacak ehe

Tamamen matematiksel konusuyoruz yoksa pratikte karsiligi olmasi zor

26 mac 78 puan ediyor. Elbette bu 26 da 26 yapamazsin , ama olur ki yaparsan veya buradaki az kaybi geride kalan 8 buyuk macta telafi edersen bu rakam seni 90% sampiyon yapar sanirim

Yine saçma sapan kanatsız üçlü defanslı çift forvetli bir sistem ile çıkacaktır Tudor şüphesiz ki ...

Takım tamamen değişti bir şekilde tribün kültürünü de değiştirmeliyiz artık slow veya telefon ışıklarıyla yapılan görsel yerine daha etkili ve 90 dakika takımı diri tutup itici güç olan bir taraftar kimliğini bir şekilde tribünlere sokmak lazım ilk açıldığı seneler 2011-2012-2013 seneleride fena olmayan bir performans varken şimdiler de sadece takım atak yaparken garip bir uğultu kopuyor top rakipteyken ıslık bile olmuyor mesela önde olduğumuz 1-0 veya 2-0'lık maç kopmamışken yapılan telefon ışıklarıyla görsel şovlar da takım uyku moduna geçiyor takım atak yerine sağa sola rastgele pas yapıyor. Bir şekilde yeni besteleri tribün sokup takıma tam itici güç olmak gerekiyor biraz daha hakemlerin bize karşı rahat penaltı çalması ya da kartlar çıkarmasını bu duruma da bağlıyorum hakemler de o kadar rahat bir ortama alıştı ki artık çekinmeden içerde dışarda biçebiliyorlar :D

Kötü şeyler görüyorum hocam kan görüyorum, boşalmış tribünler, Fernandes'in uzaktan füzesini, Love'ın sevinç çığlıkları...:asd22:

Solda Linnes- Rodriquez

Sağda Mariano - Yasin ile başlardım.

kızacaksınız ama 2 kanat şart.Kötü bile oynasan 1 çalım 1 orta gol gelir.

Bjk maçında Babel, Cenk, Quaresma içimizden geçtikten sonra Alanya maçını kazanmışız kazanmamışız ne önemi var

Selamın aleyküm 3-5-2 sevdalıları serdar’ın dönüşüyle özlediğimiz sisteme bu maç döneriz..

Geri
Üst Alt