Kenan sen neden bahsediyorsun allah askina? Cümleyi dogru algilayamiyorsan, bu benim sucum degil. Burda yineliyorum, senin icin benim icin yoktur. Kirmiziya mavidir diyip bu benim icin öyledir diyenede ne derler sen karar ver artik.
Yanlis anlayip atladin, simdi de birseyler yazip isin icinden cikmaya calisiyorsun. Kimsenin taraftarligina laf atan yok, taraftarligini sorgulayan var. Eger takimin sezonun erken sürecinde 2. olma tehlkesi oldugu icin stada gitmeyecek olan varsa, bende bunu sorgularim.
Yanlis olani elestirebilir, herkes elestirebilir. Tudoru da elestirir, oyunculari da. Bende elestirenleri elestirebilirim dolayisiyla.
Ama ortak düsünce Galatasaray ise, adaletli elestiriler yapilmali. Hem Tudora, hem takimin durumu konusunda. Lider olan takimin stadi Besiktas derbisi yüzünden bos kalacaksa, vay bizim halimize. Eziklik kompleksi buna denir.
Burda Tudora en ufak elestiri yok. Resmen simdiden daha birsey gerceklesmedigi halde pes etmis arkadas demek.
Bak bu takim yillardir geriden gelip sampiyonlugu kovalayamiyor algisi var degilmi? Hani ya zrivede olunca sampiyon oluruz, yada iyice kopup 7. oluruz diyorlar degilmi?
Bu anlayisla sen nasil geriden gelip sampiyonluk kovalayacaksin ki? Takim daha 2. olmadan pes edenler var.