Benim icin ikisinin arasinda pek bir fark yok dogrusu ve bu forumda en sevmedigim olay, insanlarin taraftarligini veya taraftarlik anlayisini sorgulamak.
Iste arasinda kocaman bir fark var. Bu konuda senin benim icin diye bir olay yok. Sen taraftar degilsin demek farkli, bu nasil taraftarlik anlayisi demek farkli. Sen aptalsin demek farkli, senin yaptigin hareket aptalca demek farkli.

Cümleleri dogru algilamak gerekir.

sakin ol şükrü kendimizi kaybetmeyelim tahriklere kapılmayalım meydanları başı boş bırakmayalım!!

fatih-terim.jpg

ultrAslana belesci tayfa diyen ayni tipler, stada gitmemek icin sebep ariyor. Kim hazira konmaya calisiyor tartisilir.

Iste arasinda kocaman bir fark var. Bu konuda senin benim icin diye bir olay yok. Sen taraftar degilsin demek farkli, bu nasil taraftarlik anlayisi demek farkli. Sen aptalsin demek farkli, senin yaptigin hareket aptalca demek farkli.

Cümleleri dogru algilamak gerekir.
Senin icin olabilir, benim icin yok.
Kimsenin haddine degil birinin taraftarligina veya arada fark gördügün icin dile getiriyorum taraftarlik anlayisina laf etmek.
Kimse bu takimi sizin icin sevmedi, kimse bu takim kaybedince, milletin taraftarligina etmedigi laf kalmayanlar evet iste dogru taraftarlik bu deyin diye üzülmüyor.

Bu nasil taraftarlik anlayisi arkadas? Kusura bakma ama utanmiyormusunuz bunu yazarken? Diyelim fark yedi takim, e ne olacak? Ilk kez mi agir yenilgi almis olacagiz. Zamaninda biraksaydin o halde taraftarligi.

Kötü günlerde takim senin destegini alamayacaksa yemisim böyle taraftarligi acikcasi. Hele ki takim liderken.

Ben nerde taraftar degil demisim? Nerde taraftarlik kriterlerine belirledigimi söylemisim? Bunu yazdigimi ispat edebilirmisin bi bende göreyim? Ama birsey uydurmadan.

Adam cikmis resmen taraftari orda stada gitmemeye davet ediyor, bos tribünlere oynayalim imasi yapiyor haftaya yenilecegiz diye. Sen cikip haftaya liderlik gidecek diye dert yapiyorsun.

E oturun aglayin o halde. En ufak basarisizlikta stadlari bos birakacaksiniz, oturup evde aglayin. Ama sonunda basari gelirse bi zahmet sokaklara cikip kutlamayin. Yok öyle dünya.

Ben olsam gitmezdim yazdı adam kimse stada gitmesin mi dedi hem herkesin hür iradesi var hele ki gscde herkes kendi kararını kendi verebilir stada gidip gitmeme konusunda.

Bak hakan ortada yanlış giden 1 durum var tepki koymak , eleştirmek , böyle olmamalı demek , bunu düzeltin demek bizim en büyük hakkımız.

Son olarak tudoru sev , say ne yaparsan yap ama gelipte milletin taraftarlığına laf atma bir daha.

objektif futbol yorumlariyla bizi baymayi sonlandirin

Senin icin olabilir, benim icin yok.
Kimsenin haddine degil birinin taraftarligina veya arada fark gördügün icin dile getiriyorum taraftarlik anlayisina laf etmek.
Kimse bu takimi sizin icin sevmedi, kimse bu takim kaybedince, milletin taraftarligina etmedigi laf kalmayanlar evet iste dogru taraftarlik bu deyin diye üzülmüyor.

Kenan sen neden bahsediyorsun allah askina? Cümleyi dogru algilayamiyorsan, bu benim sucum degil. Burda yineliyorum, senin icin benim icin yoktur. Kirmiziya mavidir diyip bu benim icin öyledir diyenede ne derler sen karar ver artik.

Yanlis anlayip atladin, simdi de birseyler yazip isin icinden cikmaya calisiyorsun. Kimsenin taraftarligina laf atan yok, taraftarlik anlayisini sorgulayan var. Eger takimin sezonun erken sürecinde 2. olma tehlkesi oldugu icin stada gitmeyecek olan varsa, bende bunu sorgularim.

Ben olsam gitmezdim yazdı adam kimse stada gitmesin mi dedi hem herkesin hür iradesi var hele ki gscde herkes kendi kararını kendi verebilir stada gidip gitmeme konusunda.

Bak hakan ortada yanlış giden 1 durum var tepki koymak , eleştirmek , böyle olmamalı demek , bunu düzeltin demek bizim en büyük hakkımız.

Son olarak tudoru sev , say ne yaparsan yap ama gelipte milletin taraftarlığına laf atma bir daha.
Yanlis olani elestirebilir, herkes elestirebilir. Tudoru da elestirir, oyunculari da. Bende elestirenleri elestirebilirim dolayisiyla.

Ama ortak düsünce Galatasaray ise, adaletli elestiriler yapilmali. Hem Tudora, hem takimin durumu konusunda. Lider olan takimin stadi Besiktas derbisi yüzünden bos kalacaksa, vay bizim halimize. Eziklik kompleksi buna denir.

Burda Tudora en ufak elestiri yok. Resmen simdiden daha birsey gerceklesmedigi halde pes etmis arkadas demek.

Bak bu takim yillardir geriden gelip sampiyonlugu kovalayamiyor algisi var degilmi? Hani ya zrivede olunca sampiyon oluruz, yada iyice kopup 7. oluruz diyorlar degilmi?
Bu anlayisla sen nasil geriden gelip sampiyonluk kovalayacaksin ki? Takim daha 2. olmadan pes edenler var.

Son düzenleme:
Kenan sen neden bahsediyorsun allah askina? Cümleyi dogru algilayamiyorsan, bu benim sucum degil. Burda yineliyorum, senin icin benim icin yoktur. Kirmiziya mavidir diyip bu benim icin öyledir diyenede ne derler sen karar ver artik.

Yanlis anlayip atladin, simdi de birseyler yazip isin icinden cikmaya calisiyorsun. Kimsenin taraftarligina laf atan yok, taraftarligini sorgulayan var. Eger takimin sezonun erken sürecinde 2. olma tehlkesi oldugu icin stada gitmeyecek olan varsa, bende bunu sorgularim.

Yanlis olani elestirebilir, herkes elestirebilir. Tudoru da elestirir, oyunculari da. Bende elestirenleri elestirebilirim dolayisiyla.

Ama ortak düsünce Galatasaray ise, adaletli elestiriler yapilmali. Hem Tudora, hem takimin durumu konusunda. Lider olan takimin stadi Besiktas derbisi yüzünden bos kalacaksa, vay bizim halimize. Eziklik kompleksi buna denir.

Burda Tudora en ufak elestiri yok. Resmen simdiden daha birsey gerceklesmedigi halde pes etmis arkadas demek.

Bak bu takim yillardir geriden gelip sampiyonlugu kovalayamiyor algisi var degilmi? Hani ya zrivede olunca sampiyon oluruz, yada iyice kopup 7. oluruz diyorlar degilmi?
Bu anlayisla sen nasil geriden gelip sampiyonluk kovalayacaksin ki? Takim daha 2. olmadan pes edenler var.
Bir tek ben tepki vermedigime göre, tek yanlis anlayan ben degilim demek ki.
Kirmizi mavi, gec bunlari Hakan, adama bayaga bir cikistin, bayaga da sen ne bicim taraftarsin dedin.
Ben neyi nasil anladigimi cok iyi biliyorum, herseye illa ki senin bakis acindan bakmak zorunda oldugumu düsünmüyorum.
Siz nasil taraftara ikide bir laf sokma hakkini kendinizde görüyorsaniz, bende her seferinde tepki verme hakkimi kullaniyorum.
Kimse sonucta size veya babanizin ogluna tepki vermiyor, Tudora, oyunculara tepki veriyor.

Son düzenleme:
Bir tek ben tepki vermedigime göre, tek yanlis anlayan ben degilim demek ki.
Kirmizi mavi, gec bunlari Hakan, adama bayaga bir cikistin, bayaga da sen ne bicim taraftarsin dedin.
Ben neyi nasil anladigimi cok iyi biliyorum, herseye illa ki senin bakis acindan bakmak zorunda oldugumu düsünmüyorum.
Siz nasil taraftara ikide bir laf sokma hakkini kendinizde görüyorsaniz, bende her seferinde tepki verme hakkimi kullaniyorum.
Bu yazdiklarina cidden gülüyorum. Sen tepki hakkini kullaniyorsan, ben hangi hakkimi kullandim yukarda? Takdir hakki degil elbette. Kendinle celisiyorsun.

Asil gecilecek olan birsey varsa, o da bak tek ben yanlis anlamadim olayidir. Bal gibi yanlis anladin, üstüne cikiyorsun. Bu bizim milletin geninde var ama, hepimiz nerdeyse böyleyiz.

Laf sokmadim, ben burda Galatasaray takimin yanliz birakilmasina tepki verdim o anlayisi sorgulayarak. Bu laf sokmak oluyorsa, gurur duyarim.

Bu yazdiklarina cidden gülüyorum. Sen tepki hakkini kullaniyorsan, ben hangi hakkimi kullandim yukarda? Takdir hakki degil elbette. Kendinle celisiyorsun.

Asil gecilecek olan birsey varsa, o da bak tek ben yanlis anlamadim olayidir. Bal gibi yanlis anladin, üstüne cikiyorsun. Bu bizim milletin geninde var ama, hepimiz nerdeyse böyleyiz.

Laf sokmadim, ben burda Galatasaray takimin yanliz birakilmasina tepki verdim o anlayisi sorgulayarak. Bu laf sokmak oluyorsa, gurur duyarim.
Hic bir üste cikma amacim yok, ben Taraftara laf eden herkese karsi tepkiliyim.
Bu takimin o maclarda o hale gelmesi taraftarin sucu degil.
Gülmeye devam edebilirsin, benim icin keske Taraftarligi biraksaydin o zaman cümlesinin Taraftara laf etmekten baska bir aciklamasi yok.
Bu durumda tepkili oldugu icin stada gitmeyen herkes taraftarligi birakmak zorunda.
Sen bunun adini ne koymak istiyorsan koy, ister mavi koy, ister kirmizi, ister anlayis bicimi, ister gülünc.

Son düzenleme:
Takımın performansı düştü diye Stada gitmeyin , takımı desteklemeyin iması yapan herkesin taraftarlığı forum üyeleri tarafından sorgulanabilir. Bundan doğal birşey yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hic bir üste cikma amacim yok, ben Taraftara laf eden herkese karsi tepkiliyim.

Üstüne cikma amacin yoksa, üzgünüm durum ozm daha vahim Kenan.

Bu takimin o maclarda o hale gelmesi taraftarin sucu degil.

Taraftarin sucu var diyenmi oldu? Iste diyorum ya, birseyler yazip iyice olayi sulandiriyorsun icinden cikmak icin. Evet sucu yok taraftarin, ne yapalim simdi? Takim büyük mac kaybetti diye ilk yari bitmeden evimizde oturup aglayalim mi? Stadi bos birakip takimi cezalandiralimmi yani? Bumu taraftarlik? Sezon bitti benim haberim mi yok?

kavga var dediler geldik

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Üstüne cikma amacin yoksa, üzgünüm durum ozm daha vahim Kenan.

Taraftarin sucu var diyenmi oldu? Iste diyorum ya, birseyler yazip iyice olayi sulandiriyorsun icinden cikmak icin. Evet sucu yok taraftarin, ne yapalim simdi? Takim büyük mac kaybetti diye ilk yari bitmeden evimizde oturup aglayalim mi? Stadi bos birakip takimi cezalandiralimmi yani? Bumu taraftarlik? Sezon bitti benim haberim mi yok?
Ben simdi öyle bir sey yazdigini mi söyledim?
Tarafarin tepkili olmasi, bu tepkiyi stada gitmeyerek göstermesine laf edilmesini dogru bulmuyorum, cünkü taraftar tepkisinde hakli.
Bunun tek bir kabahatlisi var o da Tudor, söyledigim buydu.
Takim büyük mac kaybetmedi, takim büyük maclarda Tudor efendi tarafindan rezil edildi.
Belki stad biraz bos kalirsa Tudor efendinin kafasina bazi seyler dank eder!
Hakan, öyle durum daha vahim, gülünc gibi laflari birak, bos laflar.
Ben olaylara kendi acimdan bakiyorum ve taraftara oynanan bu maclar sonrasi tepkili olduklari icin degil laf sokmak, serzeniste bulunulmasini bile kabul etmiyorum.

Ben simdi öyle bir sey yazdigini mi söyledim?
Tarafarin tepkili olmasi, bu tepkiyi stada gitmeyerek göstermesine laf edilmesini dogru bulmuyorum, cünkü taraftar tepkisinde hakli.
Bunun tek bir kabahatlisi var o da Tudor, söyledigim buydu.
Takim büyük mac kaybetmedi, takim büyük maclarda Tudor efendi tarafindan rezil edildi.
Belki stad biraz bos kalirsa Tudor efendinin kafasina bazi seyler dank eder!
Hakan, öyle durum daha vahim, gülünc gibi laflari birak, bos laflar.
Ben olaylara kendi acimdan bakiyorum ve taraftara oynanan bu maclar sonrasi tepkili olduklari icin degil laf sokmak, serzeniste bulunulmasini bile kabul etmiyorum.
Tamam anladim ben olayi Kenan. Sen tepki ve protesto nedir karistiriyorsun. Senin söyledigin tepki degil, protesto alanina girer.

Bu sürecte takimi protesto etmeyi kendi taraftarligina yakistiriyorsan, seni baglar. Ama bende bunu elestirir ve sorgularim. Cünkü Galatasaray taraftari takimi her zorlugun altindan kalkabilecegini düsündügü icin destekledi hep. Ortada zor bir sürec yokken bile sen tepkini protestoya cevireceksen, gecmis olsun Galatasaray camiasina.

Geri
Üst Alt