[FONT=&quot]Ntvspor ve FutbolArena'ya göre sol bekte Linnes oynayacak
beIN SPORTS'a göre Lato oynayacak.
[/FONT]
DPdkHH7W0AE0szM.jpg

Afedersiniz ama sokarım böyle kadroya.Bu şekil çıkarsa,Alanya marizlesin ve kaşıntısı olan teknik direktör bozuntusu da defolup gitsin.:mad:

Şu üçlü defans sevdasını kim çıkardıysa ama Allah'ından bulsun gerçekten. Bizim hoca tüm saçma dizilişleri üçlü defans sevdasına denedi. Ben akıllandığını umuyorum artık.

İsterse Fernando yerine Koray'ı koysun, ama Lato ilk 11 çıkmasın. Hem tribünden hem televizyondan izlediğim kadarıyla Lato rezil durumda. Linnes sol koridoru daha iyi kullanıyor ayrıca. Devre arasına kadar idare edilecek mecbur, bu isim Linnes olmalı.

Bu saatten sonra yapacak bir şey yok, bu adam şu an takımın başında. Bekleyip görelim bakalım nasıl bir Kadro ile çıkacak. Nasıl bir oyun olacak, nasıl bir skor çıkacak ortaya demiyorum, rakip en önemli silahı eksik olan Alanya.

Öfff!...Ben ne diyorum, sen ne diyorsun?...Her takımın bir karakteri vardır; Alanyasporunki de hücum oyuncularının extra meziyetleri. Daha yakın zamanda Şenol Güneş bile ''Defansına 2-3 adam koy, şampiyonluğa oynasın'' dedi Alanyaspor için. Çok bariz olmasa, başka bir takım için bu ifadeyi kullanmaz bir TD. Hücumdaki en önemli iki oyuncusu da yok; neyi tartışıyoruz?....

Diyorum ki; Alanya maçının kazanılması bir kıstaz olmaz; puan kaybı fecaat olur. (İnşaallah) BJK maçının kazanılması Tudor' a sezonu tamamlama kredisini kazandırır, beraberlik de olumlu değerlendirilir...İtirazını söyle de cevap vereyim...
Kendinle çelişiyorsun hücumda defansta takım halinde yapılır
Senin dediğin şey 1 2 yıldızı olup gününde olursa olağanüstü işler yapıp diğer maçlar vasati aşamayan takımlar
Aynı geçen yıllardaki Galatasaray gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylenen kadro çıkarsa böyle oynarız
Muslera
Maicon Serdar Denayer
Mariano Ndiaye Tolga Linnes
Garry Gomis Belhanda

Eski sistem falan hikaye

Mariano - Rodrigues, Belhanda - Maicon ikililerine ve tabi Gomis'e güvenim yüksek. Karabük maçı gibi maç içinde gevşemediğimiz sürece rahat bir galibiyet bekliyorum.

Tudorun çıkardığı kadrolara şaşıran kaldı mı artık ? Adam her hafta elindeki en salakça kadroyu nasıl çıkarırım diye uğraşıyor.

Jason Denayer, geçen yıl Sunderland takımında 12 maçta ön libero mevkiinde görev yaptı.Tudor'un, Denayer tercihinde bu istatistik ile birlikte Selçuk'un da performansını yeterli görmemesi etkili oldu

ali naci

simdi iyi sonuc alirsak bjkye karsi da ayni kadro ile cikar, kötü olan o (gb-ibb maclarinda oldugu gibi)

Jason Denayer, geçen yıl Sunderland takımında 12 maçta ön libero mevkiinde görev yaptı.Tudor'un, Denayer tercihinde bu istatistik ile birlikte Selçuk'un da performansını yeterli görmemesi etkili oldu

ali naci

simdi iyi sonuc alirsak bjkye karsi da ayni kadro ile cikar, kötü olan o (gb-ibb maclarinda oldugu gibi)

Fernando'nun geri döneceğini düşünürsek öyle bir şey yapmaz (umuyorum)

hem denayer o.l. hem tolga sol acik olursa kanser oluruz
ama tek enteresanlik denayerin ortada oynamasi olur kanatta tolga olmaz ve gary sahada olursa ise yarama imkani var

Beşiktaş deplasmanı diye fernando-denayer ortahasada beraber oynatır. Kanatlarda da tolga-belhanda :D İnşallah tudorla derbiye çıkmayız.

Tam bir mallık şu maça böyle çıkılması yine sıkışık pis bir oyun olur

Geri
Üst Alt