DPeoPDTX0AE3KxB.jpg

DPeokn-W0AA2RIu.jpg

DPeoz7fWkAA3tvN.jpg

Bence de Selçuk 11 başlamalı ama Denayer İngiltere’de orada geçen sezon galiba oynamış adam çok sırıtmaz.
Selçuk’un adam takip etme ve duran top zaafı çok ayrıca saçmasapan bi gol yememek için Denayeri oynatıyor. Ndiaye yerine olsa yuzde yuz Selçuk bencede ama eksiğimiz Fernando.

Taktik içinse
Evinde Alanya’ya karşı hem de Love yokken hangi taktikle çıkarsan çık baskı kuramıyorsan hiçbir anlamı yok zaten 4-4-2 , 3-5-2 çok farketmez. 3’lu diyorsunuz ben Maiconu baskı kurduğumuz maçlarda stoperden çok sağ bek göruyorum zaten.

Selcuk sevdasi nerden cikti ya

Koy Tolga'yi defansin onune kanada yasin al oynat

Prandelli'nin 3lusunden, simdi Denizli'nin 7 stoperli maca baslamasi gibi birsey yapiyor

bu nasil hoca arkadas

Denayer nedir ya kesin adam markajı falan düşünüyor

Zaten sıkıntı çektiğimiz yan toplarda uzun Eren ve uzun Fernando yerine yan topla alakası olmayan Rodrigues ve yan toplarda adam kaçırmasıyla meşhur Selçuk’u yerleştirerek daha yan topları nasıl savunucaz?
Her topa Maicon ya da Gomis vuramaz , Tolga’da malum.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Tolga muhtemelen Selçuk'tan daha çok kontra yedirmiştir ortasaha oynarken.

Yedirdiği kadar da kesmiştir formdayken.

Kaldı ki ben Tolga oynamalı demedim Fernando yerine.

Zaten sıkıntı çektiğimiz yan toplarda uzun Eren ve uzun Fernando yerine yan topla alakası olmayan Rodrigues ve yan toplarda adam kaçırmasıyla meşhur Selçuk’u yerleştirerek daha yan topları nasıl savunucaz?

Denayer yan top savunması mı yapıyor!?

Jason Jason Jason Denayeeeeeeeer
Denayer Denayer Jason Denayer

Jason Jason Jason Denayeeeeeeeer
Denayer Denayer Jason Denayer

Sen şimdi Denayer iyi kafaya çıkıyor mu diyorsun ben mi yanlış anladım

Denayer yan top savunması mı yapıyor!?

Yapmıyor mu? Denayer Fener maçında kaçtane top kesmedi mi? Denayerin yan toptan kaçırdığı adamdan yediğimız gol hatırlıyor musun? Ben Selçuk’un en az beş on tane hatırlıyorum?

Sen şimdi Denayer iyi kafaya çıkıyor mu diyorsun ben mi yanlış anladım

Selçuktan daha iyi çıktığını anlatmaya çalışıyorum.

Yapmıyor mu? Denayer Fener maçında kaçtane top kesmedi mi? Denayerin yan toptan kaçırdığı adamdan yediğimız gol hatırlıyor musun? Ben Selçuk’un en az beş on tane hatırlıyorum?

Selçuktan daha iyi çıktığını anlatmaya çalışıyorum.

Denayer'in en büyük alameti farikası yan toptan adam kaçırmak ve hava topu alamamak.

Denayer de baya yedirdi oynadığı maçlarda.

Denayer kumdan kale yapsın içine girsin.

Hayır isterse Denayer havadan Ramos olsa bile Alanya maçında ortasahayı stoperle desteklemeyi düşünüyorsak ayıp bize.

Denayer mi Selçuk mu tartışması yerine;

Muslera

Mariano Maicon Serdar Linnes

Ndiaye Tolga

Sinan/Yasin Belhanda Garry

Gomis

Olması gerekiyordu, Fernando ve Feguli iyileşince'de Tolga yerine Fernando Sinan/Yasin yerinede Feguli gelecek.

Selçuk'u bependiğimden istemiyorum zaten. Ama Fernando yokken savunmadan çıkışlarda, top kullanmada Tolga Ndiaye ikilisi yetersiz kalabilir endişesi taşıyorum. Denayer mevzusunu zaten geçiyorum. En iyi ihtimalle sağ bek yedeği olabilecek adamı Galatasaray ortasahasına yakıştıramıyorum.

_______________Muslera
_______Maicon_Serdar_Koray
Mariano_______Denayer______Lato
________Badou_______Belhanda
____________Cenk__Gomis

Ver coşkuyu

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Selçuk'u bependiğimden istemiyorum zaten. Ama Fernando yokken savunmadan çıkışlarda, top kullanmada Tolga Ndiaye ikilisi yetersiz kalabilir endişesi taşıyorum. Denayer mevzusunu zaten geçiyorum. En iyi ihtimalle sağ bek yedeği olabilecek adamı Galatasaray ortasahasına yakıştıramıyorum.

Selçuğun kondisyonu çok yetersiz, bizim tempomuza yakışmıyor, en fazla 45-60dk çıkarabilir ki yine de bizim takım temposunu tutturamaz, elimizdeki en iyi seçenek tolga maalesef.

Ben T.D. olsam böyle bir 11 çıkarırım:

_____________|Muslera|
Mariano __Maicon Serdar__ Linnes
_________Tolga _______Badou
Sinan _______Belhanda _____Rodrigues
_______________Gomis

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt