- 27 Ocak 2010
- 132.119
- 97.154
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk tercihi net olarak daha yerinde olur. Selçuk Ndiaye çıkılması lazım.
Yan top ve kontradan kolay gol yememiz için yerinde olur evet.
Denayer nedir ya kesin adam markajı falan düşünüyor
Tolga muhtemelen Selçuk'tan daha çok kontra yedirmiştir ortasaha oynarken.
Zaten sıkıntı çektiğimiz yan toplarda uzun Eren ve uzun Fernando yerine yan topla alakası olmayan Rodrigues ve yan toplarda adam kaçırmasıyla meşhur Selçuk’u yerleştirerek daha yan topları nasıl savunucaz?
Her topa Maicon ya da Gomis vuramaz , Tolga’da malum.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Yedirdiği kadar da kesmiştir formdayken.
Kaldı ki ben Tolga oynamalı demedim Fernando yerine.
Sen şimdi Denayer iyi kafaya çıkıyor mu diyorsun ben mi yanlış anladımZaten sıkıntı çektiğimiz yan toplarda uzun Eren ve uzun Fernando yerine yan topla alakası olmayan Rodrigues ve yan toplarda adam kaçırmasıyla meşhur Selçuk’u yerleştirerek daha yan topları nasıl savunucaz?
Her topa Maicon ya da Gomis vuramaz , Tolga’da malum.
Yedirdiği kadar da kesmiştir formdayken.
Kaldı ki ben Tolga oynamalı demedim Fernando yerine.
Denayer yan top savunması mı yapıyor!?
Sen şimdi Denayer iyi kafaya çıkıyor mu diyorsun ben mi yanlış anladım
Yapmıyor mu? Denayer Fener maçında kaçtane top kesmedi mi? Denayerin yan toptan kaçırdığı adamdan yediğimız gol hatırlıyor musun? Ben Selçuk’un en az beş on tane hatırlıyorum?
Selçuktan daha iyi çıktığını anlatmaya çalışıyorum.
Selçuk'u bependiğimden istemiyorum zaten. Ama Fernando yokken savunmadan çıkışlarda, top kullanmada Tolga Ndiaye ikilisi yetersiz kalabilir endişesi taşıyorum. Denayer mevzusunu zaten geçiyorum. En iyi ihtimalle sağ bek yedeği olabilecek adamı Galatasaray ortasahasına yakıştıramıyorum.