Selçuğun kondisyonu çok yetersiz, bizim tempomuza yakışmıyor, en fazla 45-60dk çıkarabilir ki yine de bizim takım temposunu tutturamaz, elimizdeki en iyi seçenek tolga maalesef.

Fizik olarak çok gerideyse zaten Tolga oynasın. Ama Tolga'nın da o pozisyonda çok kötü oynadığı ve geçen seneki gibi sakatlıktan kötü döndüğünü akılda tutmak iyi olur.

Denayer DOS Hadi neyse de... Tolga yı kanat da görmek istemiyorum artık !!!!

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Tudor kendini pep falan sanıyor. Pep bayerndeyken saçma sapan mevkilerde oynatıyordu birçok oyuncuyu. Denayer den libero mu olur?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fizik olarak çok gerideyse zaten Tolga oynasın. Ama Tolga'nın da o pozisyonda çok kötü oynadığı ve geçen seneki gibi sakatlıktan kötü döndüğünü akılda tutmak iyi olur.

Maalesef Fernando'nun yedeği olabilecek kalibrede kimse yok yedek kulübesinde, Tolga sadece top kampa açığını kapatabilir... Selçuğa ise hiç güvenmiyorum belirli bir süre sonra bırakır tempoyu.

Puan kaybedersek hocanin is akdine son verilir

lakin yenecegimiz kanaatindeyim

Tudor kendini pep falan sanıyor. Pep bayerndeyken saçma sapan mevkilerde oynatıyordu birçok oyuncuyu. Denayer den libero mu olur?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stoper den çok DOS olur Denayer.
Çok gereksiz bir transfer oldu. Sırf duygusallık nedenlerden dolayı.

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Stoper den çok DOS olur Denayer.
Çok gereksiz bir transfer oldu. Sırf duygusallık nedenlerden dolayı.

Alternatif olarak ucuza kiralık, normal bir transfer. Gidip Selçuk varken libero oynarmı. Hele ki Ndiaye 8 de yetersizler bu tarz maçlarda selçuğu denemeliyiz. Selçuk her an hazır olmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DPe5LvwX0AAXnRL.jpg

Alternatif olarak ucuza kiralık, normal bir transfer. Gidip Selçuk varken libero oynarmı. Hele ki Ndiaye 8 de yetersizler bu tarz maçlarda selçuğu denemeliyiz. Selçuk her an hazır olmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selçuk TV8 de veteran turnuvasında bile en fazla 30 dak oynar.

____Musle____
Maria_maic_aziz_LINNES
____Belhand_Tolga___
_______Badou____
Garry__batefi___Yasi/sinan

Selçuk'u bependiğimden istemiyorum zaten. Ama Fernando yokken savunmadan çıkışlarda, top kullanmada Tolga Ndiaye ikilisi yetersiz kalabilir endişesi taşıyorum. Denayer mevzusunu zaten geçiyorum. En iyi ihtimalle sağ bek yedeği olabilecek adamı Galatasaray ortasahasına yakıştıramıyorum.
Selcuk top kullanabiliyormu? Birakin bu isleri gorduk Selcuk'u TS macinda, rezil kepaze sabotajci herif

Konya'ya karsi 20 dakika futbol oynadi diye Selcuk diye diretenler ile Eren 15 dakika iyi oynadi diye ilk 11 oynasin diyenler aynisi

sasirmadik.

Geri
Üst Alt