Duygusal tarafiniz hep agir basti lakin sahaya cikan Galatasaray kosullar ne olursa olsun bize yakışan desteklemekti ama bile bile lades denildi hep. Rakibin hocasi kurt hoca ligi.biliyor 2 senedir sampiyon biz bu herifin karsisina fatih hocayla cikacaktik.

Fatih hocayi sevmeyenlere soruyorum durust olun su kadro.ft nin elinde.olsa fb ta basak ve bjk.maclarinda 1 puanda kalirmiydik?

Gol yiyene kadar iyiydik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değişiklik yapmak için değişiklik yaptı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malca oyuncu değişikliği daha.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Geriye düşmeden önce muazzam bir top mu oynuyordu bu takım? Maçı izlemiyorum da o yüzden soruyorum.

Millet daha ilk yarıda Anadolu takımı gibi oynuyoruz diyordu burada ben mi yanlış gördüm. Sen Anadolu takımı gibi oynarsan gömerler yapacak bir şey yok. Muslera'nın hatası falan bahane. Büyük maçlarda büyük takım gibi oynatılmıyoruz sıkıntı burada.
Yoo iyi degildik ama berabere giden oyun bizim avantajımıza olabilirdi.

Gölü yedik dağıldık. Niye dağılıyoruz o da ayrı sorun

Alnitak Alnilam Mintaka

Tam bi looser takim olduk. Fener bile yetişecek nerdeyse puan olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mağlup olalım eyvallah ama şöyle hiçbirşey oynamadan kaybetmek çıldırtıyor insanı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geriye düşmeden önce muazzam bir top mu oynuyordu bu takım? Maçı izlemiyorum da o yüzden soruyorum.

Millet daha ilk yarıda Anadolu takımı gibi oynuyoruz diyordu burada ben mi yanlış gördüm. Sen Anadolu takımı gibi oynarsan gömerler yapacak bir şey yok. Muslera'nın hatası falan bahane. Büyük maçlarda büyük takım gibi oynatılmıyoruz sıkıntı burada.

Takimi abartiyoruz yalniz. Bu takim besiktastan kaliteli bir takim degil. Kalite farkinin uzerine birde hoca farki eklenince derbi kazanamazsin eger fenerbahce degilsen( sans faktoru)

Bir sorum var arkadaslar:

Ne kadar daha zaman verelim tudor beye?

Cevap verirseniz cok makbule gecer.

Tesekkur ederim.

Geri
Üst Alt