Kadro analizleri kasilmista yok medel varmista yok caner varmis falan.

34 yasinda 1 senedir sakatliktan mac oynayamamis gokhan gonul geliyor mac yapiyor heriflerde hani anlatayim agzi bozuk caner ile follos oluyor herifler o yokken daha stabiller gelip burada guzelleme yapmayin ayni admalar sende olsa ana avrat soversin kim bunlar diye.

Ligin basinda asist krali olacak dedigin linnes yedek, supriz golcu tolga diye bir oyuncun cikti ortaya. Heriflerde medel varsa sende de jong var parasini veriyorsun sictim oldu kivamina gelip ne hali varsa gorsun demen senin malligin hani.
Sonra besiktas iyi takim abhi fena takim. Lan sen once kendi oyuncularini bi kazanma derdine dus daha mayis ayinda herifleri cizdin. Canerle
- talisca kavga ettiler didistiler noldu oo bunlar duzeni bozuyor diye hadi bunlari cizelim mi dediler koca bir hayir.
Sende ne oldu oyuncun guya bu kadar adami mi gondereceksin ehhi demis ayni adam ama 1 hafta sonra ilk 11de oynatilmis falan. (Bundan 6 ay sonra bunu diyen adam hala kulubun oyuncusuyken digeri tahtanin ucunds denize tekmelenmeyi bekliyor hayat ne garip lan tudor.)Gotu yiyen adam o dakikada tekmeyi kovardi oyuncusuna cussesi kadar yuregi olmayan adam mi yani veya oyle vir muhabbet olmadi yonetim denen illet heriflerin uydurmasi.

Neyse dallandirip budaklandirmaya gerek yok. Sen orta sahandaki en onemli oyuncunu anlamsiz bir sekilde fener macindan beri defansin arasina gozlendirip ne fantazisi yasiyordun onu acikla once pesine bir adama 5 kisi basardik be oldu hepi topu 7 haftalik bir taktik miydi bu niye simdi herkes bir oyuncu pesinde kosuyor.
Gecen seneden oyun olarak ne farkin var.
Puan olarak ne farkin var

26 yaşındayım, Beşiktaş'in böyle ezerek bizi yendiği başka bir maç hatırlamıyorum, izlemedim. 8. olduğumuz sezonda bile böyle ezik bir futbol oynamamıştık. Tarihi farkı kaçırdı adamlar resmen.

2.yarıyı tekrar izledim,stoperler arasındaki mesafe inanılmaz açık,bjkden topu alan kaleye gidiyor...ortasahadan attıgımız her pas hatalı ve devamında sürekli atak yemişiz.bi takım bu kadar dagılmamalı.ciddi disiplin ve odaklanma sorunu var.böyle rezil bi 2.yarıyı bjk gibi iğrenç bi güruha sergilememiz üzücü.

olayi sadece Gs acisindan da ele almamak lazim , karsinda bir CL takimi var ,avrupada lider bir takim var , mactan once de yazdim , iki senaryo var , ya akhisar malatya karsisindaki pisirik bjk gelecek ya da basan ,isiran sampiyonlar ligi bjk si gelecek

istediginiz kadar kucumseyin ,bir takim gidip portoyu , monacoyu deplasmanda yeniyor , leipzig i bunlara ekliyor, 2 gereken macta berabere kalip kaybetmemeyi beceriyorsa , bu takimla deplasmana oynamaya gittiginde bu tip bir senaryonun olmasi olasidir

bu her takima da olabilir ayrica , futbol tek basina oynanmiyor , rakip diye de bir sey var , basaksehir icin de 3 asagi 5 yukari ayni seyleri soylebilirim

ama onumuzdeki 11 macta , ta ki kadikoye kadar hic bir bahane kabul etmiyorum , belki 1 beraberlik kayseri deplasmaninda bile tolere edilebilir ama bu 33 puandan azami rakam cikarilmak zorunda

Bu maçı Musleranın verdiğini düşünüyorum 0-0a kadar kafa kafaya gidiyodu maç Tudorun planı büyük ihtimal beraberlik üzerineydi. Bjknin kapanan takımlara karşı sıkıntısı malum son 2 hafta biz de çok iyi kapanıyoduk Muslera o hatayı yapmasa bu maç böyle olmazdı.

Son iki hafta kapaniyor dedigin takim basaksehirden 5 tane yedi o iyi kapanma ise bu aksamki muazzam bir kapanmadir keza daha macin basinda sahane kapanan takim orta sahadan dikine muazzam bir acik birakiyordu. Cadi avina cikip kaleciyi asip kesmeye gerek yok
muslera hata yapmasa bir baskasi yapip o gol yenilecekti. Tudorla 8 mac oldu boyle maclarda kapanmanin direkt maglubiyet oldugunu anlayamadik.
Haftalardir en zayif yonun yan toplar ve duran toplar e bi kaleci surekli cikip bunlari savuramaz illaki birinde zamanlama hatasi yapar bu sefer oyle mi cikilir topa hataya bak diye soylenir dururuz.
Adim 1: O topu bek orta yaptirmayacak
yapti mi
Adim 2 : Stoper dedigin adam hadi top bana carpsin ve kalsin demeyecek ceza sahasina o top girmeyecek savurulacak.
Yillarca s.ligi ust duzey maclari izledik hadi buyur ceza sahasinda birinin onune dussun diye bakan kac tane mac izlediniz allah askina stoperin amaci sadece karsidan gelen topu savurmak degildir.
Futbolda kaleci en son halkadir ve gecen sene besiktastada oldugu gibi berbat bir kaleci performansiyla sampiyon olunur ama berbat bir defans kurgusuyla olmaz.
Basimizdaki adam guya stoper ama geldiginden beri takim savunmasi anlaminda bir adim ileri gittigini goremedik. Oyuncular degisti yeni o kadar adam alindi yine tik yok. Her hafta ayni pozisyonlari defalarca bir takim veriyorsa orada durup dusunmek gerekir, bu adam ne calistirior diye sormak gerekir.

Beşiktaş 'ın kadrosu heralde iyi bizden bunu tartışmak dahi yersiz.
Yedeklerde;
Forvetleri Negredo, bizim Eren.
Kanat oyuncuları Lens, bizim Yasin.
Stoper Medel, bizim Koray
OOS Talisca, bizim heralde Emrah
Sol bek Caner, bizim

Bu kadronun yedek kısmı sol bekteki kanatlardaki stoperlerdeki kalite farkından söz etmiyorum bile. Bizim yedek kulübesine hurdacı soksan almaz maliyetini kurtarmaz diye. Sahada bişeyler yapmaya çalışan bi Mariano bi Gomis bi Fernando var kadromuz beşiktaştan iyi ama hoca yüzünden kaybettik diyor. Tamam hoca bok gibi de beşiktaşın kadroda bizim iki tık üstümüzde. Ha fenerin kadro 3 tık üstümüzdeyken şampiyon olduğumuz var şampiyonluk ayrı mevzu ama kadro kalitelerini tartışmak yersiz.

Son düzenleme:
Bizim takimda takim ruhu yok basimizdaki hoca bozuntusu basaksehir macindan sonra utanmadan basina atar yapti capsiz saygisiz bjk macindan sonra sus pus eee noldu tudor bey. haftaya kazanirsak icerde adam utanmadan hicbisey olmamis gibi eee beni kovcaktiniz hani bakin kazandik dicek kadar yuzsuz

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ergen bebelere laf anlatmaya calısmayın
ortada vahim bir tecavüz var , hala bjkyi ovmeyin yazanlar var
bunların derdi futbol degil

26 yaşındayım, Beşiktaş'in böyle ezerek bizi yendiği başka bir maç hatırlamıyorum, izlemedim. 8. olduğumuz sezonda bile böyle ezik bir futbol oynamamıştık. Tarihi farkı kaçırdı adamlar resmen.

malesef kardeşim :(

Çağlayan‏ @CaglayanOzturk
Galatasaray büyük maçları kazanamıyor diye dalga geçiyorduk artık küçük maçlarıda alamıyo

Beşikaş, Başakşehir bizim fersah fersah önümüzde futbol oynuyorlar. Bugün bizde oynasa burun kıvıracağımız Tosic maçın yıldızlardan oluyor. İş sadece oyuncu kalitesinde ve yetenekle bitmiyor maalesef. Çok gerideyiz bazı konularda, çok !

Son iki hafta kapaniyor dedigin takim basaksehirden 5 tane yedi o iyi kapanma ise bu aksamki muazzam bir kapanmadir keza daha macin basinda sahane kapanan takim orta sahadan dikine muazzam bir acik birakiyordu. Cadi avina cikip kaleciyi asip kesmeye gerek yok
muslera hata yapmasa bir baskasi yapip o gol yenilecekti. Tudorla 8 mac oldu boyle maclarda kapanmanin direkt maglubiyet oldugunu anlayamadik.
Haftalardir en zayif yonun yan toplar ve duran toplar e bi kaleci surekli cikip bunlari savuramaz illaki birinde zamanlama hatasi yapar bu sefer oyle mi cikilir topa hataya bak diye soylenir dururuz.
Adim 1: O topu bek orta yaptirmayacak
yapti mi
Adim 2 : Stoper dedigin adam hadi top bana carpsin ve kalsin demeyecek ceza sahasina o top girmeyecek savurulacak.
Yillarca s.ligi ust duzey maclari izledik hadi buyur ceza sahasinda birinin onune dussun diye bakan kac tane mac izlediniz allah askina stoperin amaci sadece karsidan gelen topu savurmak degildir.
Futbolda kaleci en son halkadir ve gecen sene besiktastada oldugu gibi berbat bir kaleci performansiyla sampiyon olunur ama berbat bir defans kurgusuyla olmaz.
Basimizdaki adam guya stoper ama geldiginden beri takim savunmasi anlaminda bir adim ileri gittigini goremedik. Oyuncular degisti yeni o kadar adam alindi yine tik yok. Her hafta ayni pozisyonlari defalarca bir takim veriyorsa orada durup dusunmek gerekir, bu adam ne calistirior diye sormak gerekir.

Golden sonra kapanmayıp açılınca gördük neler olduğunu 10 dkda 5 tane gol kaçırdı adamlar. 1-0a kadar gayet iyiydi kafa kafaya gitti maç Muslera onu yemese iddaa ediyorum 75e kadar giderdi öyle. Maçın başındaki pozisyon da normal buluyorum daha bizimkiler sahaya dizilmeden pas attı adamlar pozisyon oldu. 1-0a kadar bizim de kontralar var tehlikeli ama golü yiyince hiçbişey yapamadık rakip kaleye bile zor gittik.

Valla yalan yok isteyen kızabilir ama herifler "ligin ağababası biziz" dediler.
Eğer bu oyunları sadece bir maç içinse sorun yok ama böyle devam edeceklerse şampiyon belli.

Kuş kaynıyor burası girmeyeli forum çöplük olmuş. Kuşların cik cik ötmesine müsaade edilir olmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayrıca kaçırdıklarımızı atsaydık 10-0 olacaktı diyen keko ve futboldan anlamayan bjkliler var

futbol bu kardeşim işte geçen sene bizde 2-0 öne geçtiğimiz maçı 0-4 yapabilirdik ama olmadı maç döndü 2-2 futbol bu.

tabi ilk defa bu kadar ezici bir oyunla yendiğiniz için ne yazacağını şaşırıyorsunuz.

Geri
Üst Alt