Kapali tribunde karilar kizlaaaar

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
O degil de bu hüseyin göcek o faul pozisyonunda ndiayeye sariyi gösterse cezali duruma düsüyordu dimi?

Ulan alayi eyyamci bu türk hakemlerin alayi. Arkadas eyyam yapmayin, bize de yapmayin digerlerine de.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bence o hakemin vasatlığından kaynaklı bi karar, kart konusunda kötüydü iki taraf içinde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeni stadtumda ilk lig mağlubiyetlerini tattırmak hoş olurdu ama nerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

konumu kapatmasaydınız keşke

açıklama yapacaktım.

kimseyi kızdırmak değildi niyetim , neden böyle tepki çekti anlamadım kimseye de hakaret etmedim.. :(

konumu kapatmasaydınız keşke

açıklama yapacaktım.

kimseyi kızdırmak değildi niyetim , neden böyle tepki çekti anlamadım kimseye de hakaret etmedim.. :(

Basligi acin lutfen yonetici dostlar

bu resmen sansurdur yapmayin bunlari

ayrica ne can ne baska biri , kimseyi raporlamadim , cezalarda bir dahlim yok

Basligi acin lutfen yonetici dostlar

bu resmen sansurdur yapmayin bunlari

ayrica ne can ne baska biri , kimseyi raporlamadim , cezalarda bir dahlim yok

biz her şeyi açıklıkla tartışabilen bir platform olmalıyız.

bu tarz konu kapatma faaliyetleri bize yakışmıyor.

kimin konuyu kapattığını ifşa edelim lütfen.
Sakıp Süreyya

kim kapattı konuyu admin mi kendisi?

Ben Negredo hattrick yapar mı diye konu açan adama değil de bu ihtimali bile gerçekçi hale getiren bizim başkan - teknik direktör ikilisine sevgilerimi gönderdim.

Yorum yapacak olursak hattrick yapmasını zor buluyorum Şenol Güneş forvet tercihi olarak Cenk Tosun'u kullanıyor, girse girse son 10 dk girer anca.

2 sene öncesine kadar bizle berabere kalınca halay ceken bizse yenemedigimiz icin delirdigimiz Türkiyenn en ezik camiasına karşı 1 puan alırsak iyidir durumuna bizleri düsürenlerin hepsinin allah belasını versin.

Adamlar 2 yildir ligi domine edip sampiyon oldu, iyi, tecrubeli ve oyuncularindan maksimum verim alan/almaya calisan bir hocalari var, iyi kadrolari var ve sampiyon olan ilk 11e fazla takviye yapmadilar, Porto-Monaco-Leipzig'in de bulundugu gruptan lider ciktilar, deplasmanda Monaco'yu ve Porto'yu yendiler, gecen sene Napoli'yi deplasmanda yendiler, bizde ise 2 senedir buyuk bir dusus var iken besiktas her sene ust seviyeye dogru adim atarak gidiyor.

Biz ise gecen sezon 4cu, ondan onceki sezon 6ci bitirmisiz, genc bir hocamiz var, yeni bir kadro kuruldu, besiktas evinde kolay kaybetmeyen takim, hatta vodafone'da yenildikleri bir mac var mi yok galiba, varsa da su an aklima gelen bir mac yok.

Basaksehir'den 5 yemisiz, kotu feneri evimizde yenememisiz, kotu trabzona karsi deplasmanda yenilmisiz, bu macta ne yalan soyleyim 1 puan alsak iyidir. Kaybettigimiz takdirde:

1. Basaksehir 30
2. GS 29
3. FB 26
4. BJK 26

Olacak gibi duruyor malesef.

maçlar oynanmadan basaksehire,fenere,bjkye puan yazmak saçmalık.

Futbol bu , velev ki negredo ilk 11 cikip hat trick yaparsa ilgili konu sahibinden ozur dileyecek misiniz

Adamlar 2 yildir ligi domine edip sampiyon oldu, iyi, tecrubeli ve oyuncularindan maksimum verim alan/almaya calisan bir hocalari var, iyi kadrolari var ve sampiyon olan ilk 11e fazla takviye yapmadilar, Porto-Monaco-Leipzig'in de bulundugu gruptan lider ciktilar, deplasmanda Monaco'yu ve Porto'yu yendiler, gecen sene Napoli'yi deplasmanda yendiler, bizde ise 2 senedir buyuk bir dusus var iken besiktas her sene ust seviyeye dogru adim atarak gidiyor.

Biz ise gecen sezon 4cu, ondan onceki sezon 6ci bitirmisiz, genc bir hocamiz var, yeni bir kadro kuruldu, besiktas evinde kolay kaybetmeyen takim, hatta vodafone'da yenildikleri bir mac var mi yok galiba, varsa da su an aklima gelen bir mac yok.

Basaksehir'den 5 yemisiz, kotu feneri evimizde yenememisiz, kotu trabzona karsi deplasmanda yenilmisiz, bu macta ne yalan soyleyim 1 puan alsak iyidir. Kaybettigimiz takdirde:

1. Basaksehir 30
2. GS 29
3. FB 26
4. BJK 26

Olacak gibi duruyor malesef.

Kendi takımının iyi yönlerini ve beşiktaşın kötü yönlerini es geçmen üzücü. Bahsettiğin gibi 2 yıldır ligi domine etmelerinin sebebi baş rakiplerinin kötü olmasıyla alakalı rahat rahat yürüdü adamlar. Başarı küçümsemiyorum ama bu sene cl grubununda ahım şahım olduğunu düşünmüyorum ki iki kulvarda yürümenin temposuna ayak uydurabileceklerinide. Malum iki haftadır hani o küçük dedikleri takımlara karşı dahi puan kaybediyorlar ve onlarında fb, ts, başakşehir karşısında aldığı puan 2. Yani şu an beşiktaş güzellemesi yapmak bence saçma. Hocanın düzgün bi kadroyla çıkması işleri bizim lehimize çevirir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ben yapar demiyorum ama ya yaparsa , ilgili arkadasa sirayla biat edilmesi gerekecek . Cunku bugun o konuyu actigi icin topa tutuluyorsa , bu dusuk olasilik gerceklesirse de herkes onunde el pence divan duracaktir

Derbi konusunda kazanıp kazanamayacağımızı tartışmamız gerekirken Negredo bize hattirck yapacak mı yapmayacak mı diye tartışıyoruz. Tudor beyin bizi getirdiği çaresizlk noktasına bak

Bencede galibiyet zor görünüyor ama gereksiz karamsarlıkta yapmamak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt