Kadrolara Feghouli yaziliyor ancak Tudor buyuk ihtimalle sakatliktan dondu, fizik durumu iyi degil diyerekten 11’de yer vermeyecektir. Linnes’e de bu kadar takmis ve 3’lu savunmaya bu kadar duskun oldugu dusunulunce soyle bir kadro gorursek surpriz olmaz:

Muslera
Maicon-Serdar-Denayer
Mariano-Fernando-Badou-Garry
Belhanda-Gomis-Yasin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Feghouli cezali idi ama ne ara sakatlandi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

1644012_Galatasaray_SK.jpg

Hırvat Teknik Adam'ın düşündüğü 11 bu şekilde olacaktır.

Beşiktaş ile berabere kalıp son 3 maçı kazanarak 39 puanla zirvede kapatmak çok iyi olur,2.yarıda tüm zorlu maçlar içeride şampiyonluk enerjisiyle tokatlayıp geçeriz engelleyemezler.

denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın denayer oynamasın

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Hep yazdım yine yazıyorum eksikler falanda var Selçuk-Yasin-Eren dışında düşünecek seçenekte yok.

Beşiktaş ile berabere kalıp son 3 maçı kazanarak 39 puanla zirvede kapatmak çok iyi olur,2.yarıda tüm zorlu maçlar içeride şampiyonluk enerjisiyle tokatlayıp geçeriz engelleyemezler.

Yahu başımızda derbi kazanamamış adamla nasıl içerde kritik maçları tokatlayacaz bi açıkla

Futbol bu , velev ki negredo ilk 11 cikip hat trick yaparsa ilgili konu sahibinden ozur dileyecek misiniz

Sen ne utanmaz adamsin arkadas?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kongre uyesi diye herhalde modlar birsey demiyorda basaksehirli besiktasli taraftarlar bile bunun kadar savunmuyor kendi camialarini

kongre'nin neden Galatasaray'in kanseri oldugunu yine goruyoruz.

Haftaya kazanıyoruz gençler sakin. Bu mesajımı alıntılarsınız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de Denayer sakatlansa da 3’lü oynama şansı kalmasa süper olur Musap’ın dediği gibi. Eren’de sakatlanırsa çift forvet çıkma şansı kalmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kongre uyesi diye herhalde modlar birsey demiyorda basaksehirli besiktasli taraftarlar bile bunun kadar savunmuyor kendi camialarini

sus isine bak gereksiz

Trol beyinsiz bir adamdır sinan bilgin küfürlerle başka Galatasaray forumlarından uğurlanmış 2045 belki daha fazla foruma girememe cezası almıştır.Başka topiclerinde emre mor messi
gibi filan neymardan iyi olur kıl tüy vari bunlara benzer açıklamalar yapmıştır.O yüzdendirki ciddiye alınmamalıdır.Sonuçta beşiktaşlı bir futbolseverdir.Kongre üyesi filanda değildir bence.

Bu kadar beyinsiz kongre üyelerimiz olacağını düşünmüyorum gerçekten bir dönem bende çok yedim Ayrıca kaypaktır öyle demedim böyle dedim filan der klavye diksiyonu düzgündür
Gider anında modlara şikayet eder ifşa edin böylelerini sürekli reportlayın başka forumlara yazamadığı gibi burayada daha fazla yazmasın artık.

beyinsiz , kaypak , besiktas li ..

illa asagilanmak , kucumsenmek istiyorsunuz sanirim ..

galibiyet

Sinan Bilgin demişki futbol bu velevki negredo 3 gol atsa konu sahibinden özür dileyecekmiymişiz?

Şöyle soralım bize değilde modlara kongre üyesi olduğunu kanıtlarsan senden özür dileyecekmiyiz?

Negredonun hattrick yapma olasılığın kadar işte senin kongre üyeliğin herhalde 2 sorunun cevabıda hayır olur.Tinerci sinan

2004 ten beridir kongre uyesiyim , defalarca buraya uyelik kartini koydum , bu konular 3 senedir konusuldu bitti

kombine kartlarinin yelpazesini de koydum cunku 1999 dan beri 20 senedir kombinem de var

5-6 sene sutopu oynadim klupte o da duruyor istersen tarayip onu da koyayim , hatta onun sayesinde askerligi tuzladaki denizgucu sutopu takiminda yaptim

divan kurullari , liseden tonla kere resim paylastim , ayrica sen kimsin yahu sana ispat edecegim , yoneticiler talep ederlerse dilediginiz kaniti sunarim

beyinsiz , kaypak , besiktas li ..

illa asagilanmak , kucumsenmek istiyorsunuz sanirim ..

Değilmisin ulan ultrAslan forumundan banlanan sen değilmisin oradada milleti sinir ediyordun filan sürekli başka takımları yere göğe sığdıramıyordun yanlış mı biliyorum ben?
Millet sana ceza vermekten bıktı banladılar en sonunda eh ultrAslan forumu orası burası gibi mi küfürlerle uğurlamadılarmı seni o forumda herkes sana beşiktaşlı demiyormuydu?

Objektif yorum yapıyorum diye sürekli başka camiaları şişirip şişirip duruyosun kongre üyesiymiş daha düne kadar avatarın bozbaykuştu kaypak değilsin hangi Galatasaraylı başka takımın amblemini avatar yapar vs vs uzar gider

Ha bi ara ultraslan forumu sneijder satılsın muslera satılsın diye iyi karıştırmıştı bunuda son şampiyon olduğumuz yıl başlatmıştı klüp zor durumda filanda falan diye
Belhanda hakkında satılsın vs vs yazdığını göremedim neyse zaten buradada artık mimlenmişin hakkaniyetli bir mod seni ultrAslan forumdaki gibi banlayacaktır...

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Linnes
Fernando
Badou - Belhanda
Garry - Gomis - Yasin​

Boyle bir ilk 11 bekliyorum, Feghouli de macin skoruna gore oyuna girer

Babel vs Mariano
Q7 vs Linnes

Yasin vs Gokhan
Garry vs Adriano

Adriano garryi, mariano da babeli kilitler.

Yasin gökhan karşısında rezilde edebilir kendini vezir de, en kritik eşleşme bu olur.

Geri q7 vs linnes kalıyor. Allah yardımcısı olsun ne diyeyim inşallah üstesinden gelir bizim sarı çıyan

Geri
Üst Alt