- 9 Temmuz 2011
- 34.262
- 29.175
- 2.533
Yasin Garry başlar son 30 dk Feghouli girer.Eksikler dolayısıyla fantazi deneme şansı yok hocanın hepimizin beklediği kadroyu çıkartacaktır. GG'nin kanadı baya aksıyor o bölgeyi güzel kullanmamız gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manisasporum içinde almamız lazım, inşAllah alacağızda. bejeke'ye iyice kinlendim, puanı silinen ekomonik olarak çok zor durumda olan bir takıma bu nedir lan! Ayıp diye bir şey var. Olayı merak eden varsa bjk bu gün Manisaspor'u 9-0 yendi.
Manisasporum içinde almamız lazım, inşAllah alacağızda. bejeke'ye iyice kinlendim, puanı silinen ekomonik olarak çok zor durumda olan bir takıma bu nedir lan! Ayıp diye bir şey var. Olayı merak eden varsa bjk bu gün Manisaspor'u 9-0 yendi.
Şerefsizler işte ne diyecen ki inş stadlarında koyacaz kendi kendilerini yakarlar
Kalecinin aptallığı, çevirsene olayı tersine, teselli etsene Negredoyu hala 35 gole ulaşamadığı için.
İnşAllah birileri güzelce üzerde akılları başlarına gelir bunların, buda inşAllah biz olacağız, girsinler yine stada yıksınlar ortalığı hükmen biz alalım, daha da canları yansın.
kaleci kendi derdine düşmüştü orda garibim onur meselesi yaptı dayanamadı ağladı . halbuki defans orta saha rezaletti. e bir de 3-0'dan sonra morali de çöktü iyice.
büyük ihtimal yenileceğiz 9 puan farka izin vermezler mümkün değil. nasıl ki fener tinersporu yendi ligde tuttular bu sefer de aynı tarife olacak . zaten tudor varken pek de bir şansımız yok gibi görüyorum .
Goy goy yapıyorum.kaleci kendi derdine düşmüştü orda garibim onur meselesi yaptı dayanamadı ağladı . halbuki defans orta saha rezaletti. e bir de 3-0'dan sonra morali de çöktü iyice.
büyük ihtimal yenileceğiz 9 puan farka izin vermezler mümkün değil. nasıl ki fener tinersporu yendi ligde tuttular bu sefer de aynı tarife olacak . zaten tudor varken pek de bir şansımız yok gibi görüyorum .
Kupada balcovoya 8 mi 9 mu atmistik bizde.
Boş yapmayalim...
Kupada balcovoya 8 mi 9 mu atmistik bizde.
Boş yapmayalim...