DPzOwehXkAAh8hk.jpg
dursun'dan önce fikret dönemindeki 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik almışız. dursun'dan sonraki 6 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik. before-after tabloları bile bu kadar çarpıcı değil

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ntv Spor:Feghouli-Garry/Yasin
Futbol Arena:Garry-Yasin
Diyormuş kanatlar için

inşallah tudor alanyaspor maçı sonrası basın toplantısında yaptığı artistliği bir daha tekrarlayabileceği bir galibiyet alır.

Sağ kanat Mariano-Garry sol kanat Linnes-Feghouli olmalı bence Yasini hamle oyuncusu olarak kullansak daha iyi olur bizi çıldırtabilir bu maçta.
Söz konusu Yasin oldugu icin hayir kesinlikle olmaz diyemiyor tabi insan ama saf performansa bakinca daha önde görünüyor.

bjk savunması sprinter oyunculara karşı zayıf geçen yıl bruma da gördük gary oynamak zorunda. Yasinin sprinti de feghouliden bir adım önde şuan. Yasin sonradan girince çok saçmalıyor oynayacaksa kafadan oynamalı.

feghoulide forvet arkası oynamamalı belhanda yerine, orta alanı tamamen bjk ye bırakırız öyle bir şey olursa buda konuşuluyor da o yüzden belirttim.

Son düzenleme:
bjk savunması sprinter oyunculara karşı zayıf geçen yıl bruma da gördük gary oynamak zorunda. Yasinin sprinti de feghouliden bir adım önde şuan. Yasin sonradan girince çok saçmalıyor oynayacaksa kafadan oynamalı.

feghoulide forvet arkası oynamamalı belhanda yerine, orta alanı tamamen bjk ye bırakırız öyle bir şey olursa buda konuşuluyor da o yüzden belirttim.
Bjk de oğuzhan mı oynar tolgay mı buda önemli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Muslera

Mariano Maicon Serdar Linnes

Fernando

Garry N'Diaye Belhanda ????

Gomis

ewat

Beşiktaş Şampiyonlar Liginde çıktığı as kadroyla çıkar Atiba-Tolgay-Talisca oynar 150 Milyon yedek kalır

Besiktasi dove dove yenecegiz.

bizim kadar agresif baskili oyniyan takima karsi hic oynamadilar, oyniyamazlar cunku elindeki her oyuncu topla oynamayi seviyor ve ayagindan gereksiz yere cok top tutuyor.

bipspora göre mariano rodrigues, linnes yasin

Geri
Üst Alt