Vay be bir derbi oncesi feghouli yerine yasin oynasin diyenleri de gordum

Yahu zannedersin Yasin oynasın diyenler Yasin, Feghouli'den iyi oyuncu olduğu için oynasın diyor. Feghouli eğer kendini sakladığı için öyle gözükmediyse Sivas Belediye maçında yürüyecek hali yoktu. Adam fiziken hazır değilse Yasin dışında kim oynayabilir?

Yasin oynasın. Feg hamle oyuncusu olsun.

nJdvOR.png

İlk 11 böyle olacak, teyitlidir.

alanyası akhisarı malatyası gençleri hepsi bu eziklere karşı onlarca pozisyon buldular.
bizde buluruz heralde o kadar da değil.

O is o kadar basit degil. Super ligde fenerbahce son 20 macinda sadece 3 macta gol yemedi ikisi bizimle. Tudor sacma salak bir taktik ile cikarsa pozisyon bulamayiz.

Üzülerek yazıyorum 2-1 yenileceğimiz maç olacaktır ve Tudor yine yerin dibine sokulacaktır. Umarım yanılırım..

Yahu zannedersin Yasin oynasın diyenler Yasin, Feghouli'den iyi oyuncu olduğu için oynasın diyor. Feghouli eğer kendini sakladığı için öyle gözükmediyse Sivas Belediye maçında yürüyecek hali yoktu. Adam fiziken hazır değilse Yasin dışında kim oynayabilir?
Altına imza atarim. Şuanda fizik olarak Yasin oynamalı kardesim bu kadar basit. Yasin hayranı veya Feghouliden iyi demiyoruz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tabi ki Yasin ilk 11 başlasın. feghouli kupa maçında gördüğümüz kadarıyla hazır değil. yasin başlar. baktın olmuyor feghouli'yi sokarsin ikinci yarıya başlarken. ama tam tersini uygulamak sıkıntı. feghouli kötü olur da oyundan erken alınırsa vereceği ya da verebileceği tepki sonraki maçlar için bize sıkıntı yaratır

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor günlerdir Florya'dan çıkmadı ve Beşiktaş'ı çözdü. Tudor'un galibiyet için planı; Mariano, Rodrigues, Linnes ve Yasin ile, Babel ve Quaresma'yı etkisiz hale getirmek. (BIP Spor)

Bu tür haberler beni korkutuyor, güya diğer rakipleri de çözmüştü; çözmesin çıkarsın kadroyu F.T gibi taktik maktik yok işlem tamam :D

Talisca'nın kafa golünden sonra topu ağlardan çıkaran Muslera'yı görüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli oynasa Yasin niye yok diye söven çok olacak, yasin oynasa feg niye yok diye söven. Tudor her türlü küfür yicek yani :) yasıklan adama :)

Vodafone park'ta 2000 Galatasaray taraftarıyla, Sahada 11 tane Aslan parçasıyla ve kenarda büyük hocamızla beşiktaş'ı parçalayacağız. Taraftarımıza, Futbolcumuza ve Teknik heyetimize bu maç güvenim tam haydi aslanlar gücümüzü gösterelim ne de olsa elimizde beşiktaş'la puan farkını 9'a çıkarma ihtimalimiz var

Son düzenleme:
Talisca'nın kafa golünden sonra topu ağlardan çıkaran Muslera'yı görüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tinerciler kendileri bile böyle hayal kurmuyorlar inan bana ne içler acısı yorumlar okuyorum bu başlıkta BJK ne kadar büyütülmüş böyle Bayern felan zannedersiniz kıçı boklu tinerciler ligte kaç haftadır kazanmiyorlar daha

Geri
Üst Alt