temenni dile getirmekle kalmiyor o is, yoksa umrumda olmaz. burada biraz gercekci konusan kisilere ac gibi saldiriyorsunuz, edebinizle pollyanacilik oynayin, tum fikirlere saygili olun kimse de size gulmez.

Senin gibi fırlamalar durduk yere abuk subuk msjlar atmasa kimse kimseye saldırmaz. Gülmek istiyorsan da yarın akşam kına seansı için sırtını aynaya döndüğünde bol bol gülersin zaten haklı çıktığın için keyfin de yerinde olur

Olm bjkyi 11 15 sezonlari arasiinda araliksiz tokatladik noldu hep boyle mi gidecekti. Onlarda bizi yeniyor bizde onlari ilelebet ayni olcak diye birsey yok
Sen burda surekli negatif bir hava yaratmaya calisiyosun sonra benim yorumum bu diyosun.
Burasi mac topigi, herkes mac ile ilgili goruslerini paylasmak da ozgur. sadece ben degil, tum gercekci konusanlara saldiriyorsunuz, gidin kooperatif takimindan 5 yiyen tudor'a saldirarak kullanin enerjinizi.
Olumsuz hava yaratmaya calismak nedir, cikip sen oynayacaksin sanki, burada hepimiz avatarimiza pembe balonlar koyup super olumlu bir hava da yaratsak tudor denen cahilin bu maci kazanma ihtimali yok. bu olumsuz dusunmek degil, akli basinda her insanin gorecegi, bu dursun denen ugursuzun bizi maruz biraktigi aci bir gercektir

Senin gibi fırlamalar durduk yere abuk subuk msjlar atmasa kimse kimseye saldırmaz. Gülmek istiyorsan da yarın akşam kına seansı için sırtını aynaya döndüğünde bol bol gülersin zaten haklı çıktığın için keyfin de yerinde olur
terbiyesiz tarzini surdurdugun icin benimle muhattap olabilme sureni doldurdun, baska alinti yapma.

temenni dile getirmekle kalmiyor o is, yoksa umrumda olmaz. burada biraz gercekci konusan kisilere ac gibi saldiriyorsunuz, edebinizle pollyanacilik oynayin, tum fikirlere saygili olun kimse de size gulmez.

kimse sana şuan saldırmadı ilk sen gelip "aynı tayfa hep umutlu şu işi bir öğrenemediniz diyorsun yeteneksiziniz diyorsun" yani milleti tahrik edersen saldırırlar doğal olarak

Hoca olayını geçtim öyle görünüyor ki bu sezonu hocasiz kapatacağız

Ancak lider oyuncumuz olmaması bizi çok etkiliyor.
Takımda gerçekten de lider karakterde bir tane bile oyuncumuz yok.
Kriz anlarında tüm takımı kenetleyecek,sahaya karakter koyacak ,takımı ateşleyecek oyuncumuz olmaması bu sezon ozelinde bize çok pahalıya patlayabilir
Ne zaman şampiyon olduysak her zaman en az bir lider oyuncumuz vardı.

Başak maçında skor 2-1 iken takımda kazanabiliriz diyecek bir kişi bile yoktu.

Üstüne birde kenarda vasıfsız bir hoca ve başkan olunca gelen geçen tekmeyi atıyor.

Gerçek Kaptan NANDO!

Arkadaşlar;

Burası Galatasaray taraftar forumu. Buradaki gerçek Galatasaraylılar, Galatasaray'ı seviyor. Ağırlıklı olarak duygusal taraftarlar var. Burada çok emin bir şekilde "takım yenilecek, imkansız, bu takım şampiyon olamaz" gibi laflar gerçekçilik değil, forumda tahrik edici bir yaklaşımdır bana göre. Takım ne durumda olursa olsun maç öncesi televizyon başına geçtiğimizde "bu maçı kazanacağız" duygusuyla oturmak gerek.

Ben geçen sene de, ondan önceki sene de, onlarca mağlubiyet aldığımız 2011 senesinde bile "maçı kazanacağız" duygusuyla oturdum ekran başına. Sonunda üzülen hep ben oldum ama takımım kaybedecek duygusuyla da maç izlenmez ki.

Maç sonunda takımın eksikleri ve yanlışları çok ağır bir şekilde konuşulur. Maç öncesinde de konuşulur. Ama skora yönelik kati bir dille olumsuzca konuşmayı ben yakıştırmıyorum. Duygusal tarafı ağır basan taraftarların yoğun olduğu bu platformda tepki görmek de çok normal.

b6cd4abc75d8c841a6b5f2030bdb5c8f.jpg

Sistem karşılaşmasında 4-2-3-1'de onların daha oturmuş bir sistemi var gibi. Diyorum ya Linnes-Yasin, Mariano-Garry ile deplasmanda galibiyet almak beklenmedik bir durum olur. Monaco, Porto, Leipzig bu sahada 4'lü savunmayla galip gelemedi. Hatta zorlanan taraflardı maç genelinde. Tudor bu yüzden 5'li savunma (3 stoperli) başlamayı içten içe istiyordur Fenerbahçe maçındaki gibi. 3 lü savunmayla daha kontrollü başlayıp kontradan vurmak isteyecektir ama baskılardan dolayı 4-2-3-1'de başlayabilir. Porto, Monaco ve Leipzig maçlarını izleyen biri olarak ben de 3 lü savunma taraftarıyım bu maçta.

Üçlü savunma oynamak için öncelikle elinde 3 tane stoper olması lazım bizde toplasan 1,5 stoper çıkmıyor.

Serdar---beceriksiz , pozisyon bilgisi sıfır ve sakar
Maicon---üçlü için çok çok ağır
Denayer---stoper bile sayılmaz her seferinde bir şekilde saçmalıyor.

Gerçek Kaptan NANDO!

ayni tayfa trabzon macindan once umutluydu
basaksehir macindan once de umutluydu
bu mac iclerinde en zoru, hala umutlular :)
artik bilgisayar kodlari bile ogreniyor sizde neden yok o yetenek arkadaslar ? bu maci kazanma ihtimalimiz Y-O-K.
Sanamı soracak millet sen yazarken
Senin sormadigin gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt