Denayer sol bek olarak başlayacak bence, 3’lü değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Quaresma icin Denayeri tercih ettiyse cok dogru. Hem hiz hem fizik olarak Linnesden cok daha iyi Denayer.
Ama 3lu oynatacaksa ABV.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Şu forumda daha önce bu kadar negatif, ben demiştim gördünüz mü? demek için heveslice pusuda bekleyen bi güruh görmedim. Hayır komik olan “gol yesek al işte dedim ben, atsak yeriz şimdi, galip gelsen tudorluk değil bjk kötüydü” diyecek olmaları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alakası yok . gerçekçi bakan herkes bu maçın hem bizim açımızdan hem bjk açısından hem TFF açısından hem de yayıncı kuruluş açısından kritik maç olduğunu görür. olur da yenersek fark 9 olur lig yarı yarıya biter. bu da saydığım kurumların hiçbirinin işine gelmez. bu kadar erken kopmasına izin vermezler.
zaten hali hazırdaki oyuna bakarsak saha avantajını da eklersek 1 puan başarıdır.

Linnes sana ne ettin gardaş

Yalnız o iki gün önceki antrenman fotosu 11 olmasın dedim gerçekten öyle çıktı,Linnesten çekiniyordum zaten Quaresma karşısında artık teknik taktiğin önemi yok kazanmalıyız.

Denayer kötü tercih Linnes ne yaptı bu adama acaba

Rodrigues ile feghouli ilk defa birlikte oynayacak degil mi umarim 4 2 3 1 kadrosudur bu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4-3 ya da Denayer sol bek. Linnes'in abartıldığını düşünenlerdenim ama Denayer'de büyük fantezi olmuş göreceğiz bakalım.

Bence Linnes başlamalıydı, Denayer hangi maçta oynasa batırdı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodrigues ile feghouli ilk defa birlikte oynayacak degil mi umarim 4 2 3 1 kadrosudur bu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzon macinda da birlikte oynamislardi ama Feghouliyi forvet arkasinda oynatmisti hirvat efendi.
Belhanda cezaliydi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Muslera
Maicon Serdar Denayer
Mariano Ndiaye Fernando Rodrigues
Feghouli Belhanda
Gomis

Böyle olmazsa çok iyi bir tercih ama bu şekildeyse yine zorlanırız.

Net doğru linnesin defansı berbat abi Q7 maymun eder denayer tutar orayı ve hızlı adam

—————-Muslera—————
—-Denayer Maicon Serdar——
Mariano Ndiaye Fernando Garry
——Feghouli——Belhanda——
——————Gomis—————-

3-4-2-1

Sopaliksin Tudor, igrenc herif!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yahu bu Denayer'de ne bulunuyor ne yapiyor da oynuyor anlamiyorum. Linnes bundan iyi topcu . Hangi sistem oynarsan oyna gene de iyi topçu . Her oynadiginda da iyi oynuyor. Denayer'in oynayip puan kaybetmediğimiz bir maç yok. O halde neden Linnes yerine Denayer???

Geri
Üst Alt