Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 16.614
- 2.861
- 1.728
%35 topla oynama,isabetli şut yok,korner yok. Niye böyle bu takım anlamak gerçekten zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar itiraz, bu kadar yatmalar yoktu. Ben olsam cidden cildirirdim. Resmen 11 tane baris özbekle cikiyorlar sahayaNasıldı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjknin tartışmalı pozisyonu falan yok aga. Oğuzhan Bariz şekilde sığır gibi attı kendini yere. El olayı da aydunus'un gösterdiği gibi yüzünü korumaya yönelikti. 2000'deki Real maçında suat'ın penaltısı nasıl penaltı değilse bu da değildi.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%35 topla oynama,isabetli şut yok,korner yok. Niye böyle bu takım anlamak gerçekten zor.
Gö.hanın pozisyonu penaltı değil mi topu hasan ali gibi alıyor götürüyor neredeyse
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olcay ı veli kavlagi ne ara unuttun bunlar hep böyleydiBu kadar itiraz, bu kadar yatmalar yoktu. Ben olsam cidden cildirirdim. Resmen 11 tane baris özbekle cikiyorlar sahaya
Bizde dadece fener macında öyle oluyor
Aynen2. yarı ilk pozisyonda uyduracak penaltıyı, dikkatli olmak lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca beşiktaşın bir korneri hikaye. Ndiayenin yaptığı bir faul de tertemiz ilavetennet penaltı o pozisyon
Garry ve Fego net pozisyonlara girdi maçi izlemiyormusun%35 topla oynama,isabetli şut yok,korner yok. Niye böyle bu takım anlamak gerçekten zor.
Ayrıca beşiktaşın bir korneri hikaye. Ndiayenin yaptığı bir faul de tertemiz ilaveten
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi