Fb'nin Bjk'nin yaptığı gibi şampiyonluk bu maçtan değil anadolu maçlarından kaçar. Bknz; Akhisar, Yeni Malatya, Osmanlıspor, Gençlerbirliği vs.
Ben de diyorum ki Anadolu maçlarında puan kayıplarının gelmesi çok uzak değil.Sen zaten büyük maç kazanamıyorsun üstüne onlar da gelecek.Çok zor değil bunu görmek.Kör topal Alanya bile ikinci yarı seni hapsetmişken nasıl bu kadar iyimser olabiliyorsunuz şaşırmamak elde değil

Ben de diyorum ki Anadolu maçlarında puan kayıplarının gelmesi çok uzak değil.Sen zaten büyük maç kazanamıyorsun üstüne onlar da gelecek.Çok zor değil bunu görmek.Kör topal Alanya bile ikinci yarı seni hapsetmişken nasıl bu kadar iyimser olabiliyorsunuz şaşırmamak elde değil

Benim izlediğim Alanya maçı 6-0 olacak maçtı.

Beşiktaş,Kayseri ve Kasımpaşa maçları Tudor kalırsa yüzde 100'e yakın puan kaybı.Sezon başındaki gibi olmaz.Yavaş yavaş Anadolu deplasmanlarından gelecek puan kayıplarına hazırlansın herkes.Devre arasına kadar zaten en az 2 maçtan puan kaybı bekliyorum.11'de 11 falan olmaz,rüyaya gerek yok
Takımın havaya girmesi lazım. Şampiyonluk havasına girersek Tudora rağmen çatır çutur kazanırız. Aynı hamzanagelsmanın dönemi gibi

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim izlediğim Alanya maçı 6-0 olacak maçtı.
Mevzu senin 25-30 dakika forveti olmayan,yedek forveti de sakatlanıp çıkan takıma karşı elinin ayağının dolanması.Yarın bigün Adebayor gibi,Etoo gibi adamlar gelir sonra seni haşat eder bırakır.Yoksa Alanya'nın eti ne budu ne zaten.Takımın yüzde 80-90'ı yoktu bugün

Bjk ile Fb'yi yenip digerinde 11'de 9 hatta 11'de 8 yapalim.Niye derbileri kafadan veriyoruz

Takımın havaya girmesi lazım. Şampiyonluk havasına girersek Tudora rağmen çatır çutur kazanırız. Aynı hamzanagelsmanın dönemi gibi

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takım Konya maçı dahil son 5-6 maçtır ciddi anlamda sıkıntılı.Zaten sonuçlara da yansıyor ve korkum o ki iç sahada da puan kayıplarının başlaması da olası şayet kendimizi bir şekilde devre arasına atamazsak.Belki Akhisar maçı değil ama diğer 3 maç çok çok sıkıntılı olacak.Havaya giremiyoruz çünkü büyük maç dominasyonumuz yok.Büyük maçları domine etsek çok rahat o havaya girmiştik ama malesef hoca denen zat tam bir looser

Mevzu senin 25-30 dakika forveti olmayan,yedek forveti de sakatlanıp çıkan takıma karşı elinin ayağının dolanması.Yarın bigün Adebayor gibi,Etoo gibi adamlar gelir sonra seni haşat eder bırakır.Yoksa Alanya'nın eti ne budu ne zaten.Takımın yüzde 80-90'ı yoktu bugün

Aradaki 11 maçta eti budu olan takım göremiyorum.

Bjk ile Fb'yi yenip digerinde 11'de 9 hatta 11'de 8 yapalim.Niye derbileri kafadan veriyoruz

Hocayı geçtim takımda derbi atmosferinde maç kazandıracak, rakibi sindirecek bir kişi yok herkes hayalet.

Feghouli fark yaratacak gibi bir his var içimde.

alanyada şu yoktu bu yoktu....ne saçma.love ve fernandes oynasa bile bizde de fernando ve feghouli olsa yine etkili olamıycaklardı.muhtmelen ilkyarıdan 3 yiyip otururlardı köşeye.kaleci şanslarına dua etsinler bu maç.2.yarı 6-0,7-0 olurdu net.

Son düzenleme:
doğru yerde oynarsa feghouli aldırabilir maçı

Geri
Üst Alt