Savunma yaparken 5'li, 6'ya dönüş hücuma çıkarken de 3'lüye dönen sistemi deniyordu zaman zaman. Dımdızlak takım savunması düşük oyuncularla çıkılmaz böyle deplasmanlara

3lü olduğunu nerden biliyorsunuz renktaşlar ?

Eğerki 4lü ise ztn linnes hariç çıkarabilecek en iyi kadroyu çıkarmış. Birde korkak oynatmaz ise benim için birşeylerleri değiştirmeye yön vermiş olup kredisi artacaktır. Skor alakasız.

Ama 3lü çıkarsa izlemeden kapatacam

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Beinsports 4 lü savunma diyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mac adina tek temennim uzun yillar dalga konusu olacak bir skor cikmamasi.
2-0. 3-1 falan muazzam olur

Bu maç berabere bitecek, tudorun böyle maçları kazanmak gibi bir kabiliyeti yok. Garanti oynamak isteyecektir.

Allahtan tinerciler kadro olarak eksik degil basaksehir yada trabzon gibi eksik olsaydı nolurdu kimbilir !

DQDaIHBX0AA6aix

Erman Toroglu: Galatasaray geride 3'lü mü yoksa kaydıralı mı 4'lü oynayacak bilmem. Beşiktaş sağdan sola bir kayar ve dibe inerse ortaya açmaya başlarsa ne olur? Valla ben sana söyleyeyim mi? Beşiktaş ilerleyen dakikalarda çift santrfora da döner. Galatasaray'ın yan ortaları çok zayıf. Talisca ile Negredo da oynarsa buyrun cenaze namazına. Beşiktaş'ın ne oynayacağını kestirebiliyorum da, Galatasaray'ın ne oynayacağını kestiremiyorum.

yan ve duran toplardan kesin gol yeriz. kaç tane atarız ya da atabilir miyiz bilmiyorum . özellikle quaresma beki oyundan düşürüp içeri kat edip ortalarla çok tehlikeli olacaktır. penaltı alması işten bile değil.

tudor mac baslamadan kovulur, yeni hoca ilk 10 dakika icinde gelirse ve hemen taktik ve oyuncu degisikligi yaparsa kazaniriz.

Başkan Tudor'u üçlü defans vs oynamaması için uyardı haberleri vardı.Denayer sol bek diye düşünmek istiyorum.

Ulan bi asamoah alınsaydı. Şuan 2 tane büyük maçtan olumlu skorla ayrılmıştık. Hep solun zayıflığı yüzünden saçma sapan işlere giriyoruz.

Geri
Üst Alt