Bari ziyaretcilere kapatın forumu rezil olduk olacagımız kadar

Eveeet gerçekçi konuşanları bjkli ilan edenler çıksın yav he he yazsınlar bu sonuca. Yine şükredelim az yedik büyük rezillik çıkabilirdi..

Ridvan: Ben derbiler tarihinde avrupadaki derbiler dahil bir takimin diger takimi bu kadar ezdigini hic gormemistim

Lan bu zeminde ne var sürekli bizim oyuncular kayiyor dönen toplar gol oluyor?

Sürekli sacma sapan gol yemeler pesindeyiz, inanilir gibi degil. Yedigimiz golleri amatör takimlar yemez.

yalama götte osuruk durmaz.
bu seneki büyük takım maç karnemizin özeti bu olacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tarihi fark olmadığı için daha az üzülüyorum çünkü öyle bir maç oldu.

Prestij denen bir şey kalmadı, savunanlar da artık Allah aşkına savunmayın. Bu kadarı da çok fazla be

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes bas bas bağırdı Tudorla bu maça çıkmayın diye çıktık yine fark yedik. Bu kadar korkak futbol oynatıp bu kadar çok gol yiyen tarihteki tek insan hırvat köylüsü Tudor.

Uzun zamandır böyle rezil olmamıştık
Başak'dan 5 yemek neyse de beşiktaş 7 tane filan atardı
Hala lideriz filan diyen olur muhtemelen

TapaTalK

Yahu terimi getiremiyorsanız bari hamzaoğlunu falan getirin bu tudorla falan olmaz anlayın şunu O L M A Z! REZİL RÜSVA OLDUK TRABZONU BİLE YENEMEDİK DALGAMI GÖNDERİN ŞU TUDORU

Fatih Terimin egosu Sampiyon yapar Bu takimi. Birisi çiksin Su anki durumda Terimi istemiyorum dedim.

Neyse bu hafta kufredip ceza almayacagim bu mal icin degmez. Bunu gorupte kovmayan o baskan budalasi da mayista defolsun gitsin kimse secilmesin sokaktaki kediyi baskan yapsinlar yeter.

Geri
Üst Alt