17/18 H:15 | Bursaspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 8 Aralık

Daha alışmadınız mı Fener oyunlarına? Hakem çaktırmadan anasını ağlattı maçın.

Tadımızın kaçacağını söylemiştim.Bu vesileyle Fb'yi yenip yarıştan kopartamayan başımızdaki zırtı bir kez daha lanetliyorum.

Seyirci olayına bende fazla inanmıyorum. Pro adam seyirciden etkilenmemeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bursa'dan en ufak umudum yoktu zaten.Bursa'yı seyreden birisi nasıl oynayacaklarını az çok bilir.Utanmasa adam 2-3 tane daha defans oyuncusu sokardı maça maç 0-0 gitseydi.Haftaiçi şampiyonluğa bye bye dedik biz zaten Tudor denen korkuluğu kovmayarak.Bu saatten sonra da kimin hangi maçı kazandığı da çok umrumda değil

bu takim nasil pozisyon bulacak diye sorsalar cevap filan veremez.

kanatlari dirar aatif belkide ligin en kötüleri. forvetlerin gol attigi yok. haybeye alinmis galibiyetler

bukadar takim varken aykut sampiyon falan olamaz

2011'de de öyle görünüyordu. 2011-2012 berbat oynadılar son maçta şampiyon olabildik. 2012-2013'de berbattılar Alex krizi vs derken UEFA'da yarı final ligde de 2. oldular.

Adamın tarzının bu oluşu başarısız olacağına işaret değil. Konya oynarken uykum geliyordu 2 senede bir üçüncülük bir de kupa aldılar.

beinsportsun yerinde olsam bizim yönetime plaket gönderirim

Tudor sayesinde bunlar büyük bir ihtimalle ligi bizim üstümüzde bitirirler artik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tipik aykut takımı

Fazla pozizyon vermez bulduğunu atıp üstüne yatar
Böyle iğrenç maçlarla kaç sezon şampiyonluğa oynadılar
Ve gizli gizli yine geldiler
Arena'da ki maçı kazanıp fişlerini çekemedik mal herif sövücem sana ceza alıcam şimdi

TapaTalK

Minimum 8 puan ve üzeri öndeyizci renktaşlar aranoyorr ahahahha

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumdakilerin emziği nerde?bu saçma panik ,beşiktaşa duyulan mide bulandırıcı sempatiler..çekilmiyo artık.

Dursun geçen kaç puan öndeyiz panik yok demişti
Şom ağızlı puanları kuruttu

TapaTalK

Pazar Bjk’de kazanacaktır, bundan sonra kolay puan kaybı olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt