Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.323
- 19.766
- 2.943
Sana bir çubuklu Guliano forması alalımguliano baska takima gitseydi de zevkle izleseydim
simdi giptayla izlemek durumundayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana bir çubuklu Guliano forması alalımguliano baska takima gitseydi de zevkle izleseydim
guliano baska takima gitseydi de zevkle izleseydim
Gecenlerde Giuliano Fenerbahce'de konusunda biraz göz gezdirmistim. Keske Belhanda yerine alsaydik dedigimde Sükrü gibi herifler gülmüstü eglenmisti falan onlara cevap yazacaktim da konu maalesef kilitlenmis.
Ilk 5 sayfa daki yorumlara bir göz atsan cok eglenceli.
Giuliano Fenerbahçe'de!
son gulen olarak iyi guluyorsun gibi
İddaa işini pek bilemiyorum açıkcası ama bu maç zor Bursa alabilir.
Aynen öyle. Konya maçı istatistiklerine bakarsak konya ezmiş geçmiş ama skor 0-3. Bursanın bişey oynadığı yok, ligin en overrated takımı. Fb rahat bir galibiyet alır buakşam.Bursa sadece skor alıyor.Oyun olarak ligde birçok takımın gerisindeler.Geçen hafta Konya tek kelimeyle ezdi geçti ama bakarsan skor 0-3.Bugün de böyle ezik oynarlarsa kesin yenilirler.Her zaman leş gibi oynayıp 3 puan alamazsın.3-4 haftadır zıpladılar ama bu maçtan umudum yok
Gecenlerde Giuliano Fenerbahce'de konusunda biraz göz gezdirmistim. Keske Belhanda yerine alsaydik dedigimde Sükrü gibi herifler gülmüstü eglenmisti falan onlara cevap yazacaktim da konu maalesef kilitlenmis.
Ilk 5 sayfa daki yorumlara bir göz atsan cok eglenceli.
Giuliano Fenerbahçe'de!
Giuliano'yu zenitte kac mac izledin Allah askina
Yine ben hakliydim derdine dusmussun