17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Sezon başındaki Galatasaray geri geldiğini Gençler,Alanya ve Akhisar maçlarında gösterdi.

Gençler maçından sonra Başakşehire,Alanya maçından sonra Beşiktaşa kaybettik Sarper hem de ezilerek.Bu maçı alırsak uzun bir süre sonra üst üste 2. galibiyetimizi alacağız üstelik son maçımız da içerde.Şahsen geri döndüğümüze inanmam için 3 te 3 yapmamız gerekiyor.

Hocam ben maç öncesi hakem konuşan biri değilim. Ama bu bambaşka. Ali Palabıyık performansı ortada. Üstelik Fenerbahçe maçlarındaki performansı bu kadar ortadayken bu atama tartışılmalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Doğru.Ben bir şey demiyorum buna.Ama taraftarlar herkese bir kulp bulup beğenmez.Maçı Tudor da yönetse tarafsız olduğunu belli etmek için bizi doğrar der yine beğenmeyiz. :asd:

Gençler maçından sonra Başakşehire,Alanya maçından sonra Beşiktaşa kaybettik Sarper hem de ezilerek.Bu maçı alırsak uzun bir süre sonra üst üste 2. galibiyetimizi alacağız üstelik son maçımız da içerde.Şahsen geri döndüğümüze inanmam için 3 te 3 yapmamız gerekiyor.

Büyük maçlardı ama onların hepsi.Sene başında da büyük maç oynamadık denebilir.Sene başındaki gibi Anadolu takımlarına karşı ikna edici bir futbolla kazanmaya devam ediyoruz zaten.Bunda Antalya maçı dışında sekme olmadı denebilir.

Büyük maçlardı ama onların hepsi.Sene başında da büyük maç oynamadık denebilir.Sene başındaki gibi Anadolu takımlarına karşı ikna edici bir futbolla kazanmaya devam ediyoruz zaten.Bunda Antalya maçı dışında sekme olmadı denebilir.

Haklısın puan olarak istediğimizi alıyoruz ama büyük maçlardaki fiyaskoların getirdiği mental çöküntüyü de 3 te 3 le atlatabiliriz ancak.

Haklısın puan olarak istediğimizi alıyoruz ama büyük maçlardaki fiyaskoların getirdiği mental çöküntüyü de 3 te 3 le atlatabiliriz ancak.

Takımda bu mental problem var kabul ediyorum ama taraftarda daha fazla var son dönemde.Şu an kafaya takılacak mesele bu değil,Fener maçı geldiğinde düşünürüz onu.Tek hedef şu 10 maçlık periyodu maksimum performansla bitirmek olmalı.

fener bjk maçlarında büyük takımlara eyyamın kralını yapan hakemler veriliyo,bize de bizi doğrasın diye ali palabıyık'ı veriyolar,yönetim ayakta uyuyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin en vasat takımı Malatya, ancak bu maçta olası sürpriz bir puan kaybında, hala Dursun'u linç etmeyen istifaya davet etmeyen çomardır.

fener bjk maçlarında büyük takımlara eyyamın kralını yapan hakemler veriliyo,bize de bizi doğrasın diye ali palabıyık'ı veriyolar,yönetim ayakta uyuyo

Kimi istiyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuneyti mi verselerdi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Rahat kazanırız gibi duruyor Gomis oynayacağına göre golünü atacaktır bir tanede Feghouli atar

Gene ali palabiyik hiyar ini vermişler ayıp ..Bu adamla fener kazanır biz zorlaniriz...

Malatyaspor, Erol Bulut sonrası oynadığı 9 maçta sadece 6 gol atabildi. Kupa maçında evinde 90 dakika 10 kişi oynayan Osmanlı'ya sadece 1 gol atabildi ve elendi. Savunmayı düzelteyim derken hücumda sıfır hale geldiler.

Yalçın Ayhan gibi lider stoperi de kadro dışı bıraktılar. Maçın kilidi ilk yarım saatte gelecek bir gol. Ne kadar gecikirse o kadar sıkıntı.

Biraz gazlasak hemen çözeriz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son iki maçta fire vermemeliyiz...

Devre arası adam gibi bi solbek ve kanat ile takım toplanır

Muslera
Denayer Maicon Serdar Linnes
N'Diaye Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Gomisten gelen mühim haberle beraber kadromuzu revize edelim Yasin veya Garry değişebilir bi ihtimal

Geri
Üst Alt