17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Tudor tudor da , bu gomis in umursamazligi , fegouli nin daginikligi , belhanda nin yoklugu ne olacak

malatya teknik direktörü bizim 3lü ciktigimizi görüne gülüp allah razi olsun demistir icinden

sergen bunu mancini döneminden sonra söylemisti.

bi baktim adam umut bulutu cikarip salihi aldi, biz kenarda sasirdik epey bi dakika gecti karsi hamle yapamadik demisti.

velhasil kelam malatya bu maci birsey oynamadan kazandi. sorumlusu ise tudor

İlk iki haftadaki futbol hepimizi yanılttı, keşke sezona rezil başlasaydık. Hepi topu iki hafta iyi futbol oynadık, sonrasında kötü futbolla sonuç aldık. Bir tuhaflık olduğu 9 puan fark atmış takımın 10 numarısının yerden yere vurulmasından belliydi (haklı olarak)

Haftada 3 mac oynayan takimlar var, onlar bizden daha fit. Nasil oluyorsa bu?

bu balon patlayacak dedıgımde afkuran hırbocu efendılerı ıyı ızlesın

Satacak adam cok ona katilmiyorum hala zaman var

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda ve Ndiaye yi 2 milyona bile satamazsin. Gomis Yasli. Feghouli para eder ama o da satilmaz takimda is yapabilecek bir adam. Maiconu da en fazla 5-6 ya satarsin. Geriye kalan oyunculari para ile satamazsin. Bu sene CLye katilamazsak ben 3-4 sene kaliteli transfer yapabilecegimizi sanmiyorum.

yedek klübesi ateş ediyor tarık çamdal serdar aziz kadro leş dolu zaten bu maçla geçen yılki kayseri maçı gibi şampiyonluğu veririz artık 4.lüğe filan düştüğümüzde tudor kovulur böyle devam edilir..3 yıldır gülmüyor yüzümüz..

geçen sene podolskiye tank gibi bir işe yaramaz diyenler vardı poldi feguli ve belhandayı çay makinasında demlerdi ! poldi ve bruma nın gitmesi büyük hataydı

komisyoncini döneminde IMPARATOR tezahuratlari yapan taraftar bu maçta da IMPARATOR tezahuratlari yapmasi lazim

baska çare yok

Futbolcuyu hoca oynatır. 2011 sezonundaki hakan balta ile 2010 sezonundaki hakan balta bunun en iyi örneği, şu durumda futbolculara bir şey demem açıkçası.

Oyunculara cakip durmayi birakin artik
Neredeyse hepsi asil yerlerinin disinda oynuyor
Yasin ne zaman sagda oynamis da iyi isler yapmis, onun iyi oldugu yer soldur
Garry ne zaman solda oynadi da iyi birsey yapti, onun yeri de sagdir
Sagbek yok denayeri sol stoper oynatiyor
Feghouliyi ortada oynatiyor
Belhandayi ne oynattigi belli degil
Kafasina gore takim dizmis kimse de ne yapacagini bilmiyor

Geri
Üst Alt