17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Mariano olmadığına göre artık 3-4-3 e dönmeliyiz gerçek bir sağ ve sol bekimiz olmadığı için.

Muslera

maicon-serdar-denayer

yasin - fernando - belhanda - rodrigues

feghouli - ndiaye
gomis (eren)

Nidaye kesinlikle forvet arkasında olmalı ve belhanda da 8 numarada oynamalı.Akhisar maçında N diayenin ikinci yarı performansı çok iyiydi.

Oyun taktik analiz istatislik hiçbirşey önemli değil 1-0 olsun dönelim biran önce devreye kendimizi atmamız lazım..

Kalan 19 maçın en zoru her zaman ilkidir şiarı ile devam etmeliyiz.

Bunun dışında ikinci yarı çok daha zorlu olacak.

Karabük (D)
G. Birliği

Dışında tüm takımlar sıkı ve teknik.

Bursa
Beşiktaş
Trabzon
Başakşehir
Konya
Göztepe
Antalya
Malatya
Osmanlı

Kalan iç saha maçlarımız. Bunların hiç bir kolay olmayacak. Antalya toparlayabilir. Osmanlı ateş hattında. Malatya büyük ihtimal ateş hattında olacak. Geri kalan zaten ya şampiyonluk adayı ya da sıkı takım. Burada 9 maç için hedef 22-23 puan olmalı. Derbilere minimum 7 puan yazmalıyız. Kalan 10 deplasman

Malatya
Kayseri
Sivas
Karabük
G.Birliği
Fenerbahçe
Alanya
Göztepe
Akhisar
Kasımpaşa

Burada hedef 22 olmalı. 19 maç 45 puan bizi 77 puan yapar. Başak ve Beşiktaş’ı yenerek alacağımız 77 puan da şampiyonluk demek. Zira 5 ve 8 puanlık bir diferans veriyor bu bize şu an için. Rakipler bu durumda 19 maçta 50 ve 53 puan toplamak zorunda. Fener ile durum daha zor zira bizi yenmeleri olası ve bu durumda 45 puan onlara yetebilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 lü defansla çıkmalıyız.Linnes e güvenemiyorum
Muslera
Denayer Maicon Serdar
Garry-Badou-Fernando-Yasin
Feghouli-Belhanda
Sinan

3 lü defansla çıkmalıyız.Linnes e güvenemiyorum
Muslera
Denayer Maicon Serdar
Garry-Badou-Fernando-Yasin
Feghouli-Belhanda
Sinan

Mariano yokken gayet mantıklı bence de. Linnes oynayacaksa Yasin yerinde de oynatılabilir. Gerektiğinde maç içinde 4'lüye geçebiliriz, taktiksel esnekliğimiz olur. En önemli sorun forvet. Eren de Sinan da bence yetersiz ama Sinan tamamen kaybolur savunmaya gömülen takımlara karşı.

nJB2o1.png

Carrasso, Eray, Ahmet, Koray, Tarık, Donk, Selçuk, Emrah, Sinan, Eren.

Son düzenleme:
Bu ligde formsuz da olsa kazma da olsa önde stoperlerle boğuşan bir tane santrafor olmadan rakipleri açmak çok zor. 4-6-0 kaldıracak bir lig değiliz biz malesef.

Güzel bu ya, böyle bir kadro ile çıksak keşke.

4-4-2 görünümlü 4-6-0.

gomis olmasaydı bu muazzam 11i her hafta oynayabilirdik.

Bu Ndiaye Osmanli'da her yerden kaleye vuruyordu, isabetli de vuruyordu. Özgüven yükledik adama gecen hafta, artik iyi top oynar diye düsünüyorum önde. Feghouli zaten kanattan ziyade serbest oynadi. Öndeki dörtlümüz rakibin basini döndürür diye düsünüyorum zira hepsi hareketli, tempolu ve dinamik oyuncu. Belhanda Akhisar macinin ikinci yarisinda geride topla bulustugunda daha fazla is yapti. Bu herif belli ki sut cekme özürlüsü, Ndiaye daha tehlikeli olabilir. Ayrica yedekte gamsiz Sinan, yeteneksiz Emrah, 90 kiloluk Eren ve Sivas Belediye macinda üsüdügü icin degistirilen ve soyunma odasina kacan bir casper var. Ben bunlarin hicbirini ilk 11'de oynatmam.

Ndiaye önde oynasın, Fernando da geçen maç gibi hücuma destek versin rahat alırız.

Muslera
Denayer Maicon Serdar Linnes
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Eren

Malatya deplasman (soguk)
Mariano sakat Gomis cezali
hakem Ali fenerlibiyik

al iste

Nando
Denayer Maicon Serdar Linnes
Fernando belhanda
Feghouli Ndiaye Yasin/Gary
Sinan

hakemde günün önem ve ehemmiyetine uygun bir isim vermişler.
palabıyıklı ali
bakalım hangi kanser türlerini göreceğiz.

Geri
Üst Alt