17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Yasin'in Rodrigueze göre Adam eksiltme kabiliyeti daha yüksek. Kapanan takımlara karşı Yasin daha doğru bir seçim olabilir, tabi batırmaz ise.

Rodriguez daha çok hızı ile rakibi ekarte eden, dolayısı ile açık alan olduğu zaman daha etkili olan bir oyuncu.

Deplasman maçlarında her türlü Garry derim ben malum Tudor 'un deplasman oyun planı göz önünde bulundurulursa ...

Bu dogru ama bu deplasman cok farkli gelisebilir.

Malatya defans'a çok düştü bu son maçlarda diyorlardu geçen günlerde burada bu tip maçlarda kilidi Feghouli-Belhanda-Mariano gibi topçularımız açabilir anca Mariano 'nun sakat olduğunu düşünürsek Feghouli ve Belhanda 'ya çok iş düşüyor gibi ...

Umarım gomis hattrick yapar da Gültekinin "maçın adamını dinliyoruz" derken ki yüz halini görürüm.

Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim
Benim tarafsız passolig kartım var arkadaşın da sivasspor kartı var biz malatya tribününden bilet almak istiyoruz ben malatya tribününden alabiliyorum ama arkadaşa alabilir miyiz

Peki ben 2 bilet alıp onunkine transfer etsem olmaz mı

Oda olur ama şöyle bir durum var

[FONT=&quot]•Evkur Yeni Malatyaspor'a ait tribün biletleri son 24 saate kadar sadece Evkur Yeni Malatyaspor logolu kartlar ile satın alınabilir. Karşılaşmaya son 24 saat kala, ev sah,b, takım biletleri, Galatasaray A.Ş. logolu kartlar hariç diğer tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir. Kombine sahipleri son 24 saate kadar sadece Evkur Yeni Malatyaspor looglu passolig kartlara maçlık kombine transferi gerçekleştirebilir. [/FONT]

Musleranın oynaması halinde en az 1 gol yiyeceğimiz müsabaka.
Kafa golü rez alın, yalçin olabilir.

avrupaya göre saat 2 bucukda mac sabah oynasaydiniz

Beyler ne içtim ne içtim. Bu biraların şerefine Galatasaray’dan bir galibiyet bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6ad105b3bccb41ed83995d8d5e443c4b.jpeg

Geri
Üst Alt