17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Malatya'yı çok küçümsememek lazım.Hücum anlamında birşey yapmıyorlar değil.Hücumda birşey yapıyorlar ama çok beceriksizler.Beşiktaş ve başakşehiri ciddi şekilde zorlayacak kadar pozisyon buldu bu adamlar.5 haftadır gol atamayan Akhisar 2 kere bile gelmeden 2 tane attı bize.O yüzden becerirlerse gol atma ihtimalleri var.Hücumda kısıtlı olmayan ama beceriksiz olan bir takım

Maç saati Mariano ve deplasman faktörleri bizi umarim etkilemez

Bugün günlerden GALATASARAY :)

Maçın 16:30'da olması muhteşem olmuş bence :)

Son düzenleme:
Beşiktaş ve Başakşehir'le oynadıkları maçları izlemiştim. Sezon başından beri de denk gelirse izlerim. Keyifli maç olacağını düşünüyorum, tempo ve mücadele kalitesi gözlere hoş gelir. Durgun bir maç olursa şaşırırım. Sahasında sezon başından beri bu nasıl kaçar dediğimiz pozisyonların döndüğü keyifli maçlar çıktı Malatya'nın. Geriye düştüklerinde oyun disiplininden kopup -diğer Anadolu kulüplerinin aksine- inanılmaz açıklar verebiliyorlar. Takım savunmaları pek iyi değil ve Yalçın'ın olmayışıyla stoperde ekstra sorun yaşayacaklardır. Umarım kontradan ve duran toplardan 1-4, 2-4 kazanırız.

Beşiktaş ve Başakşehir'le oynadıkları maçları izlemiştim. Sezon başından beri de denk gelirse izlerim. Keyifli maç olacağını düşünüyorum, tempo ve mücadele kalitesi gözlere hoş gelir. Durgun bir maç olursa şaşırırım. Sahasında sezon başından beri bu nasıl kaçar dediğimiz pozisyonların döndüğü keyifli maçlar çıktı Malatya'nın. Geriye düştüklerinde oyun disiplininden kopup -diğer Anadolu kulüplerinin aksine- inanılmaz açıklar verebiliyorlar. Takım savunmaları pek iyi değil ve Yalçın'ın olmayışıyla stoperde ekstra sorun yaşayacaklardır. Umarım kontradan ve duran toplardan 1-4, 2-4 kazanırız.
Renktaş, Beşiktaş maçını izledim ve Beşiktaş nerede ise tüm maçı tek kale oynadı.

Renktaş, Beşiktaş maçını izledim ve Beşiktaş nerede ise tüm maçı tek kale oynadı.

Evet, oyunu Beşiktaş'a verip kendi yarı alanlarında kabullenerek başladılar. Baktılar ki olmuyor, bunu oynayamıyoruz yavaş yavaş onlar da açıldı. 0-0 bitmesine rağmen güzel bir maçtı o da. Antalya'nın maçları genelde sıkıcıdır, Antalya ile oynadıkları maç dahi hareketliydi. Futbolu güzelleştiren takımlardan. Bunu lehimize çevirmeliyiz.

Gültekin e inat Gomis den hattrick ve açıklama bekliyorum "you talking to me"
gomisin_o_sozleri_benim_imajimi_zedeleme_1512902820_5853.webp

20171217_110109.webp
Malatyadan selamlar Galatasarayımızın kaldığı otel.

Ligde önümüzdeki üç deplasman; Malatya,Kayseri,Sivas. Özellikle böyle kış aylarında oldukça sert deplasmanlar. Eskiden daha zordu tabi ki ama yeni stadlar sayesinde biraz etkisi azaldı.

Geri
Üst Alt