17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Hoca Rodrigues'in yerine Yasin'i tercih etmis, Serdar hastalanmis. Ortada sallanacak bir sey yok. En iyi kadromuz sahada bugün itibariyle.

Malatya'nın iki zayıf adamı kaleci Ertaç ve stoper Sadık. İkisi de sakar.

Erol Bulut orta sahayı üçleyecektir diye tahmin ediyorum. Aytaç-Murat-Azubuike üçlüsü oynar. Sağda Pereira, önde Boutaib olur. Solda kim oynar bilmiyorum.

Topu kaptıklarında hızlı oynamaya çalışacaklar ama öndeki adamları öyle hareketli değil. Orta sahası da pek süratli değil. Bu sebepten ötürü çok zorlanıyorlar. O oyunu oynayacak adamlar Dia, Turgut gibi adamlar ama onları da oynatmıyor pek. Boutaib'i savunma arkasına kaçırıp duran topları düşüneceklerdir.

Erken gol bulursak Malatya direnemez. 2.golü de atarsak farka gideriz. Pek iş yok bu takımda. Rahat bir maç olması lazım.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozan Can Kati bekledigim kadroyu cikarmis Erol Bulut. Kesin kazanmamiz lazim. Barazite, Adem, Dening üclüsü yedek.

Rezalet bir geri dörtlü
Pazar sabahi maçı
Beyaz forma

Puan kaybı için herşey müsait.

Ne olursa olsun bu kadro malatyasporu ezip gececek gucte.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yeni Malatyaspor XI: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Azubuike, Murat, Aytaç, Pereira, Turgut, Boutaib.

25442991_10155686352390269_477097420020130116_n.jpg

Ben olsam Serdarın yokluğunda böle oynardım
Muslera
Maicon Fernando Denayer
Linnes Ndiaye Belhanda Garry
Feghouli Gomis Yasin

Yeni Malatyaspor TD Erol Bulut: Topu kaleye iyi getiriyoruz ama son vuruşu kötü yapıyoruz. İyi hazırlandık, takımımız konsantre. Galatasaray'ın dizlişini tahmin ediyoruz. Merkezden gelmeye çalışıyorlar. Orada kapacağımız toplarla defans arkasına sarkmaya çalışacağız

Fernando dikkat etmeli, bicecekler

Geri
Üst Alt