17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Acil dizilişin değişmesi lazım, gidişat hiç iyi değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol bilgisi olmayanlar böyle maçlarda suçu defansda buluyor maalesef

Bu eser yonetimin oldugu kadar Istanbuldaki taraftara da ait

TTA'da Alanyaya ucuncu, Genclere besinci gol atildiginda kendinden gecip kotu gidisati unutan capsizlar yonetimin elindeki koz

Ligin en kötü takımı değil de ortalama bir takımla oynasak 5 yediğimiz bir başka gün olurdu

şaşırılacak kızacak bir durum yok tabi , çap bu, ihanet sezonu bu sezon

Her hafta takima sövecegine, Tudorun bu oyunculara ne yaptigi sorgulanmali. Kendim uzun yillar futbol oynadim, oynayanlarin hepsi hemen anlar, oyuncularin adim atacak gücü yok resmen yorgunluktan dökülüyorlar.

Cok agir idmanlar yaptirdigi belli oluyor acikcasi. Sacmalik.

FT gelmezse işimiz zor.bu arapları o adam eder en kötü kovar içimiz rahatlar..

Gene gol yiyince sacma sapan defans aciklarimiz basladi. Kardesim bir teknik direktorun geriden gelmek icin hic mi sistemi olmaz.

Şunu herkes net bilmeli ki. Bu gs den hic bir cacik olmayacak. Belli oldu yani

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

Saygıyı geçen hafta taraftara, forumda olanlar dahil, dalga geçer gibi laf sokan birisinin isteme hakkı yok.

Sene başından bu yana objektifim ayağına küfürleri bile savunuyorsun Kenan geç bunları. Tek tek bak bakalım kim kime daha saygısız haftalardır.

Laf sokma filan da yok ben açıkça söylüyorum zaten. Ama sen objektif ayağına Hayri, Sarper veya Tudor savunanlar kimse onu alıntılayıp polemik çıkarma derdindesin.

Malatya cok fena eziyor, hadi iki malatya hadi hadi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Belhanda nin istatikleri Sneijder den iyi ama mackolik 8 puan vermiş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

3 stoper girsin sana be Tudor. Götümüzü başımızı dağıtıyor adamlar sahada, bizim hoca bozuntusu anca izliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kovsalar keşke şu maçtan sonra hocasız çıksak maça takım bu kadar oynar heralde tudora ihtiyacımız yok ki bu futbolu oynayacaksak.

Geri
Üst Alt