17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Sene başından bu yana objektifim ayağına küfürleri bile savunuyorsun Kenan geç bunları. Tek tek bak bakalım kim kime daha saygısız haftalardır.

Laf sokma filan da yok ben açıkça söylüyorum zaten. Ama sen objektif ayağına Hayri, Sarper veya Tudor savunanlar kimse onu alıntılayıp polemik çıkarma derdindesin.
Tek bir kere küfürü savunmadım savunmam. Söz konusu Galatasaray ve Taraftarı oldumu da objektif falan olmam.

Bir hafta önce tüm suçu taraftarda görüp, dalga geçer gibi laf sokan birisine saygı duymam. Böyle sana yaptığım gibi alıntı yapıp bu rezilliği taraftara laf sokma pahasına savunduğunuz için yüzünüze vururum.

Galatasarayın iyiliği için diye adamın inadına yaptığı rezillikleri savunmak için üretmediğiniz argüman kalmadı, argümanlar bitince taraftara demediğiniz kalmadı. Sonra gelip buraya daha bir hafta sonra yangıncı tayfa diye dalga geçtiğiniz kitlenin dediklerini diyorsunuz. Yüzünüze vurulunca saygıdan bahsediyorsunuz.

Son düzenleme:
Allah senin bin belani versin cayir cayir yanarsin serefsiz hirdavat, serefine biiiip

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu maç çevrilse 5 te atsak bu tudor gitmeli..bu kadro teknik adamsız çıksa malatyaya böyle ezilmez.bu adam takımın kimyasını bozuyor belliki futbolcular da mutsuz..

Ndiaye ve Belhanda orta sahasından hiç bir şey olmaz ikisi de pas yapmaktan aciz. Tek top oynadığımızı görmedim. Oyuncular topu kontrol edinceye kadar savunma yerleşiyor. Ağır pas yapıyoruz diyemiyorum bile

Ceza sahasına gelen her orta gol oluyor. Bu olay her maç yaşanıyor. Ve bizim hoca ısrarla böyle bir sorunumuz olmadığını ifade ediyor.

Sırf anadolu maçlarını alalım şampiyon oluruz diyen hayal aleminde yaşayan arkadaşlar hâlâ uyuyorlar mı.

sent via GSC

Forumuda mi Tudor yönetiyor fena Kasıyorda

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Malatyaspor "Mor menekşe" şarkısını çalıyor devre arası. Çalana değil, çaldırana yazıklar olsun.

Dönmesini boşverinde dua edin 5 yiyelim. Hayinlik felan demeyin başka türlü gitmez bu hoca bozuntusu, taraftar hariç herkez memnundur ztn en kötüsüde bu durum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

PuhahahahhaahhaahhahahahahahahahahahahahHahHahhaah

Adaletin yok dünya, biz burada su hirdavata serefsiz haysiyetsiz dersek ceza aliyoruz, herif 90 dakika boyunca taraftarara küfür edere gibi kadroyla oynuyor, üstüne bi ton para aliyor, teknik direktörüm diye ortalikta dolasiyor. Aldigin her kurus bogazinda kalir insallah onursuz!!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

yazıklar olsun arenaya gidipte bu herifi protesto etmeyen taraftarada yazıklar olsun.

Taktik falan hikaye. Adamın bildiğin td vasfı Yok. Onu yalayan arkadaşları önden davet edelim. Alışıklar yalamaya biraz daha yalayın ki boşalsın...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt