17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Teknik direktör olarak bu takıma ne katıyorsun? Herhangi bir şey söylemesen de bunu oynarlar ne artısı var bu adamın?

Ya abi tamam taktik dizislis fln yanlis olabilir. Ama Tudor resmen oyuncularini bitik durumda maclara cikartiyor. Bu pasiflik, gücsüzlügü nasil acikliyorsunuz? Gomis topu kontrol ederken yere yapisacak durumda, Feghouli ve Yasin ayni.

Demek konusulanlar dogru, Tudor tüm hafta boyunca oyunculari kosturup duruyor sacma sapan sekilde. Maglup olabilirsin ama oyuncular fiziken adim atacak durumda degiller. Bunu kimse hocaya anlatmiyormu? Daha dogrusu, kendi görmüyormu?

Al o üclü defans anlayisini bi yerine biple, yeter lan her hafta ayni tecavüz yeter, cakma conte, orjinali ne ki cakmaso ne olsun. Abramoviche rica edelim igoru contenin yardimcisi olarak alsin, bol bol 3 lü fantezi yasarlar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şimdi ne konuşuyor soyunma odasında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalama olup taraftarı suçlayan falan vardı. Nasıl gidiyor gençler??? Bu sefer hangi bahane ile yalayacaksınız...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

malatya son 5 maçın 4ünde gol atamamış ve biz 45dkda 2 gol yedik :)

5 yesekte gitmez beyler bu adam ciddiyim gitmez o yaglı surat hayatta göndermez adamların takım ipinde degil

Adamın 3lü çıkarıp doğru düzgün top oynadığımız maç yok hala ısrar ediyo beyinsiz midir nedir

Tudor'a Allah gibi tapanlar vardı.Dilliyip duruyorlardı alın size tudor.

8 yesek de gitmeyecek, beklentiniz oysa boşuna heveslenmeyin

Anadolu maçlarını kazanıyo
Anadolu maçlarında iyi top oynuyo
Ama büyük maç önemli değil
Ama takım iyi
Ama tudor genç hoca
Ama hoca değişmez

:asd:

Görünen bir olayı göremeyen arkadaşlar bir an önce uyansınlar
Ersun örneği var
Bilic örneği var
Şampiyonluk gidicek ondan sonra kovucaklar adamı
Bu kadar beyinsizlik olmaz artık
Bu kadar körü körüne savunmak olmaz artık
Bu kadar iş bilmez yönetim olmaz artık

40 milyon euro para harcadın olmayan olmayacak hocanın elinde heba ediyoruz fb nin peirera lı sezonu gibi
Biraz ders alın ders

TapaTalK

Tudor ve onu hala bu takımda tutan dursun lütfen İstanbul'a geri gelmeyin lütfen kaç milyon taraftarın bu duruma sokmaya hakkınız yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu akşam bir istifa gelecek inşallah.
Çapsız adam ya takımın haline bak.

Bu adamın kenarda şu maçı nasıl izlediğini idrak edemiyorum. Tribünde ki taraftar senden daha iyi okuyor oyunu. İnatla rodriyi oynatmayışı inatla üçlü devam etmesinin hiç bir akıl alır yanı yok. Mantıklı hiç bir yanı yok şu işin. Çıldırmamak mümkün değil

Ben oyuncu olsam, devre arasinda dus alirim, sirf su hirdavati dinlememek icin, mis mis ikinci yariya cikar rahat rahat sahada dolasirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt