17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

kimin nerde oynadıgı belli değil..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor giderse sampiyon olurken yasadigim sevincin aynisini yaşayabilirim.. ������

Herkes Rütbesini Bilecek! ������������������������

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ins 5 olur hatta 10 olur. Öyle nefret ediyorum ki şu heriften, 10 yemeye bile razıyım.

"Hocamızın arkasındayız." Açıklamaları gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncularda bi tuhaflık var, takımın başında onları toplayacak otoriter bir adam yok, ve herkesin dediği gibi 3 lü 5 li fark etmez bu takım gerçekten dizilişi taktiği vs çalışmıyor. Birbirinden kopuk 11 adam var sahada, yönetim tudoru yollamaz bunu da boşuna beklemeyin

XPERIA X

Malatya aynı ciddiyetle oynarsa 7-8 olur.
Eğer bala göte bir gol atarsak 8-1 falan biter.
Bu Tudor denen yavşağın başka türlü gideceği yok.

Bir şey demeye gerek yok. Zaten bunların olacağı belliydi. Geçen hafta da zor kurtardık. Ne oyun planı var ne diziliş var. Her takım çözer bizi.

Yav karşındaki malatya takımı senden daha iyi paslaşıyor,seni topun peşinde koşturuyor ve sen büyük takımsın.Böyle büyük takım sistemimi olur? denayer denen çöpü ne diye bu takıma getirdiniz tekrar? boutaip denen adama basıp top alamıyor adam rahatça sırtını dayayıp top dağıtıyor böyle stoper mi olur? rodallega bile en yumuşak defans denayer diye söylemişti zamanında.Sen büyük takımsın senin topu çevirerek rakibine top göstermemen lazım ama sen çok hızlı saçma sapan ataklar deniyip rakibe topu kaptırıp duruyorsun.Bu küçük takım sistemiyle gerçekten biraz pas yapabilen takımları yenebiliceğinimi sanıyorsun?Nerde rodrigues?

Tudor 3lu savunma diye diye takimin agzina ettin serefsiz seni

Bunu savunanar var bide, sizin ben taaa

bugün tudor'dan kurtulduğumuz gün, şuradaki tudorcu zekasızlar da utanıp forumu terk eder belki , o yüzden foruma dönmeye karar verdim.

bazı notlar bırakmak gerekirse,

başakşehir'den 5 yedi kovmadınız
beşiktaş'tan 10 tane yemeye çok yaklaştı kovmadınız
10 kişi kalmış akhisar'ı zar zor yendi diye bir de arkasında durdunuz.

buyrun, son 5 maçın 4ünde gol atamamış ligin en kötü takımının tribünlerinde 'bir mahsun mor menekse' calıyor şu an. tribündeki adamların aklındaki tek şey Galatasaray'ı 5'lemek.
Eserinizle gurur duyun. Bu eser otelci ve tudor'un olduğu kadar zekasını kiraya vermiş taraftarlara da aittir.

Gerçek tektir ve gerizekalılar bile gün gelince onu görür, ama iş işten geçmiştir tabi.

Son düzenleme:
nefret ediyorum ulan şu inat teknik direktörlerden. Beş para etmez dik kafalı herif sayesinde 5 haftadır kepaze olan malatyadan fark yiyoruz.

adam gencliginde icinde kalan bütün ***** fantazilerini bizim üzerimizde deniyor,işin özeti bu.

Mac icinde maicon feghouli belhandaya bakiyorum.pas verdikten sonra ya da top disari ciktiginda surekli kafalarini one egerek yuruyorlar. Bunun 2 sebebi olabilir
1. Ya cok agir antreman yapiyor oyuncular
2. Tudordan ve takimdan mutsuzlar.
kisacasi basit top kayiplari takim icindeki uyum sifir.kac hafta gecti surekli geriye gidiyoruz.

Geri
Üst Alt