17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Siteyi ziyaretçilere bir süre kapasanız süper olacak, aşırı kastırıyor sayfanın açılması 2 dakika sürüyor.

Oyuncularda bi tuhaflık var, takımın başında onları toplayacak otoriter bir adam yok, ve herkesin dediği gibi 3 lü 5 li fark etmez bu takım gerçekten dizilişi taktiği vs çalışmıyor. Birbirinden kopuk 11 adam var sahada, yönetim tudoru yollamaz bunu da boşuna beklemeyin

XPERIA X
Muthis tespit

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

Tudorla devam ederseniz bu takım sezonu 3. veya 4. olarak tamamlar en fazla.Sezonu biraz erken açtığımız için diğer rakiplere karşı iyiydik ama sezonun 2.yarısında anadolu takımlarını bile yenemeyiz.

Gereken sabırı göstermiyoruz Tudor a.
Kloop da Dortmund u ilk sezon ikinci lige düşüyormus sonra ne yaptı gördünüz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bas bas bağırdık, bu adam inatçı, bu adam hatalarından ders çıkarmıyor çünkü yaptıklarında hata görmüyor diye.

Tudoru korumak için üretilmedik bahane kalmadı, bahaneler bitti Tudor haricinde herkes, başta taraftar olmak üzere, suçlu oldu.

Alın buyrun savunmaya devam edin Tudoru, üretin türlü türlü argümanlar. Argümanlar bitince, taraftarın bas bas bağırdığı doğruları yaptığı için dönen veya kazanılan bir maç sonrası gelip yine taraftarı suçlar, dalga geçer gibi laf sokarsınız.

Vaybe 9 puan farktan aykut gelip averajla geçecek bizi adam suni fark dediğinde oturma organımızla gülmüştük.O bile görmüş tudor'un vasıfsızlığını.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncular bile istemiyo adamı
Cok belli tavırlarından
Bıktırdı adamları sistemle oynaya oynaya

Bu kadar kör olabilir mi bi yönetim bi başkan

Başkan demeye bin şahit
Yönetim demeye bin şahit

TapaTalK

Tudoru savunanların alayı yabancı hayranı. İsmi tudor değilde rıza olsaydı onlar en başta ana avrat küfrederdi. Ben osterdund naçından beti diyorum, 5 attığımız gb maçından sonrada dedim. Hatta imkansızda olsa şampiyon olsakta derim bu adam derhal kovulmalı. Onu ilerde büyük yerlerde hayal edenler var, her iddaya girerim Kariyeri hajduksplitten öteye gidemez.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Küçük takımlara karşı bile kırılgan bi yapıya dönüştü takım.Tudora büyük tebrik etmek lazım çünkü iyi giden bişeyi bozmak cesaret ister mallıkta büyük cesaret gösterdi büyük başkan dursuna böyle hoca yakışır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli bir zeka seviyesi olan Galatasaraylıları bekliyoruz artık foruma, aptallardan korkup saklanmayın arkadaşlar.
Tudor ile birlikte salak taraftara da elveda diyoruz bugün. Onlar kafalarını kuma soksun artık, gerçi o gurur da yoktur korkarım ki

Geri
Üst Alt