17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Bu maç 5e gider umarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alakası yok. Olayın transferle falan alakadı yok. 1 takımın td her şeyidir. Ondan bundan 5 yiyen Trabzon bile toparladi td degisikliginden sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dostum bizde son yıllarda bir transfer laneti var sadece td değiştirmekle olsaydı bu iş şimdi muhteşem bir takım olmuştuk ! mancini prandelli denizli dengetör rikerink bey tudor ! sonuç sıfır ! karakterli topçu alacaksın EN ÖNEMLİSİ bu !!

Yahu rezalet bir takım var sahada

Ne yaptığı belli değil ne taktik var

ne bir hücum formasyonu var

Kapatıyorum maçı yeter artık bu kadar bana

Ayrıca bu maçtan sonra Tudor denen sığırı savunan görürsem burada ağır küfür ederim

İsim vermiyorum ama onlar kendilerini çok iyi biliyor

Yeter LAN önceliğiniz GALATASARAY olsun

Dışarda bu takım 2-0 dan maç alamaz. Bu hocadan da bir bok olmaz bu topçulardan da.

maç sonu tudor

Mariano olmadığı için 3 lü oynadım tell me my friend.? what can i do sometimes tarzında konuşup siz nasıl oynamamızı önerirdiniz diye gazetecilere soracak akşam ergün Fatih Terim Galatasaraya geliyor diyecek taraftarın gazı alınacak

Orada adamı geçtin basıp git lan, niye basıp geri dönüyorsun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar rezalet ki 4-0 uygun bir skordur efenim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

La dursunun tudoru kovabileceğine inanıyorlar ciddi ciddi :D Bu adam yeni malatyadan fark bile yese kovulmayacak.

Belhanda da aynı hocası gibi korkağın teki.

sent via GSC

Tudor maç sonu acaba hangi gazeteciye çatar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bala gote gencleri yenince gaza gelip basın mensuplarını azarlamıştı bu adam bir de . HAHAHAHAHA
til mi mi firind

Tudoru savundukları kadar Galatsarayımızı savunmadı bazı hırbılar,nerdesinizzzz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terim gelmiyecek zaten rahat olun okadar gerizekalı degil terim tudorda gitmeyecek onada rahat olun

Geri
Üst Alt