17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Basın toplantısına çıkarmı şerefsiz şerefli?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

8-9 puan fener'in onundeydik bir ara, ayni fener yarin galip gelirse ikinci siraya yukseliyor

Yazik yazik

Ey forum yönetimi uyuma

Tudor ve Belhanda denen şerefsizleri savunanların derhal forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyoruz

Not: Önceliği Galatasaray olan, Galatasaray sevdalıları

arapları bile adam edecek tek bir kişi var oda terim..

Geçmişte antuda yapardım bu sakayi bırakın burdada yapayım.

Belhanda 90+8 de durumu 3-2 ye getirdi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

sakin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son 4 deplasmanda mağlup olan takım bir değişiklik olmayacak mi?? Tudor kaldıkça ilk 5ten de cikacaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok kotuler feghouli, belhanda,denayer, linnes. Kotu olanlar ahmet calik fernando maicon..bu kadar kotu olan takimdan ne bekliyoruz ki

suni fark konusunda aykut hoca'ya hak verdim diye ceza almıştım.
şimdi bakın puan tabelasına.

Fenerbahce değil tabi şu an rakibimiz, önümüzdeki göztepe ve kayseri maçlarından puan alma ihtimalimiz yok.
İlk devreyi 7. kapatacağız dolayısıyla

2. yarıyı dayanamadım hadi seyredeyim dedim son kez. Gerçekten de utanç verici bir oyun ve yönetim var. Bu arada bu Feghouli yi gelmeden önce bir çok kişi şişirmişti şöyle topçu böyle topçu diye şimdi o kişiler nerede çok merak ediyorum :)

Bu arada sorun topçularda değil sorun yönetim ve t.d. de. Ne oyun oynadı takım hayretler içinde seyrettim. Bakalım Dursun efendi ne açıklama yapacak çok merak ediyorum

Göztepe maçın da bu herifi baştan sona istifaya davet etmeyen adam gitmesin o stada derim.

Zaten 25 bin falan zor gelir, onlar da protesyoya gider.

Bu takım hoca başkan kesinlikle bu taraftarı hak etmiyo

En son konyayi mi deplasmanda yenmisiz? Ohh suyundan da koy

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hocanın yanı sıra futbolcuların performanslarıda çok kötüydü.Kaleci zaten geleni geçeni buyur ediyor.Artık onu konuşmanın pek anlamı yok.Feghouli Belhanda Fernando Yasin döküldü.

Bu Belhanda ile Feguli ya Tudor'u göndermaya çalışıyorlar ya da hiçbir şey umurlarında değil. İki ihtimal de kötü. Bu Tudor çapsızı olduğu sürece daha maç izlemiyorum. İsterlerse 10-0 yensinler haftaya. Bu yönetim ve Tudor'un ipini çekmenin tek bir çaresi var. Haftaya bir allah'ın kulu bile maça gitmesin. O stad bomboş kalmadığı sürece bu çapsızlardan kurtulamayız. gerekirse ligi feda edelim. Zaten bu saatten sonra yedirmezler bize. İyi gün kötü gün taraftarı muhabbeti yaptıkça bu çapsızlar gitmeyecek. Biz ne kötü günler gördük. Ama vakit erken iken bu çapsızlardan kurtulmak lazım.

Bu sadık bizim alt yapıdan çıkma, bunlar hep bizemi bilenir arkadaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt