17/18 H:16 | Yeni Malatyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Aralık

Gelecek hafta 4ncu sıraya gerileyecez vay bee.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Haftaya Göztepe'yi evimizde yeneriz diyenin ağzına kürekle vururum

Bu dangalak lavuk Hırvat'ın kuracağı takımın Göztepe'yi evinde yenme ihtimali yok

En fazla beraberlik olur

suni fark konusunda aykut hoca'ya hak verdim diye ceza almıştım.
şimdi bakın puan tabelasına.

Fenerbahce değil tabi şu an rakibimiz, önümüzdeki göztepe ve kayseri maçlarından puan alma ihtimalimiz yok.
İlk devreyi 7. kapatacağız dolayısıyla
sunilik bi durum yok bencr lige tdsiz baslasak 7-8puan fark vardi şimdi

Maç sonucu
Tudor 2-1 Galatasaray
Goller: Belhanda, Feghouli ve Ndiaye

10 puan fark attıgımız herifler bizi geçti geçiyor allah bin belanızı versin hainler

Cok kotuler feghouli, belhanda,denayer, linnes. Kotu olanlar ahmet calik fernando maicon..bu kadar kotu olan takimdan ne bekliyoruz ki
alttan alttan tudor'u savunma.

tudor'un olduğu yerde futbolcu yorumu yapmak çok saçma.

belhanda ve denayer topcu değil orası doğru tabi. 47 milyon TL verdiler gidip Kiev'in bile istemediği Belhanda gibi vasat oğlu vasata. denayer de havaalanında selfie çektiği için alındı

Hahahahahaha erman ates ediyor, hem yönetime hem tudor, salla hocam salla, delik desik et.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

suni fark konusunda aykut hoca'ya hak verdim diye ceza almıştım.
şimdi bakın puan tabelasına.

Fenerbahce değil tabi şu an rakibimiz, önümüzdeki göztepe ve kayseri maçlarından puan alma ihtimalimiz yok.
İlk devreyi 7. kapatacağız dolayısıyla

Aferin oğlum hakli ciktin kicina kina yakabilirsin

Göztepe'nin ciddi yenmesini istiyorum artık, yoksa bu herif gitmeyecek.

Bizim acil 4. 5.sıraya düşmemiz lazım. Yok olmayacak her geçen hafta zararımıza, 3 senedir bize bu eziyetleri çektirenlerin ta allah belasını versin.

tudorcular, takım iyi diyenler, eleştirenlere fenerli diyenler, çıksanıza , konuşsanıza , biraz moralimiz düzelsin size gülüp

Sene sonunda soyle bir tablo olacak demisti dersiniz

1-Bjk
2-Basaksehir
3-fenerbahce
4-Galatasaray
5-Kayseri
6-Trabzon

Biseyler tuhaf gidiyor, birileri aklinca intikam aliyor, ihanet ediyorlar. Bu iste bi halt var.

Erman Toroglu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Nerede o Tudor'cular hani geçen hafta bik bik konuşuyorlardı

Çıksanıza lan şimdi dışarıya

Biz hep buradaydık hep buradayız çünkü önceliğimiz GALATASARAY

Sizin gibi haklı çıkayım marjinal olayım diye bir derdimiz yok

Göztepe'nin ciddi yenmesini istiyorum artık, yoksa bu herif gitmeyecek.

Bizim acil 4. 5.sıraya düşmemiz lazım. Yok olmayacak her geçen hafta zararımıza, 3 senedir bize bu eziyetleri çektirenlerin ta allah belasını versin.

oha yani bu adamı bi maçı bırak 1 dk bile çekemem kendimi kesicem artık

Feghouli şımarık, beceriksiz. Denayer futbolcu bile değil. Bu ikisinii çıkar Rodriguez Serdarı koy bu maçı rahat alırdık bence. Denayerin oynadığı hemen her maç duran toptan gol yemişken halen onunla maça başlayana gerizekalı iltifattır. Bence oyuncu transferi konusunda Terime 10 basar, ama bu takımı da Terim Tudor'dan 10 kat iyi yönetir. Sene sonunda Terim transfere karıştırılmayacaksa bence acil getirilmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt