Fernando‘nun durumu ciddi mi arkadaslar??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

takım ikili mücadelede yerlerde sürünmüş maşallah.feghouli,gomis ve fernando....tudor köpeği bitirdi adamları.

3.golden sonra gördünüz mü Fatih Terim ben söyledim diyor kulubeye Maicon un frikiği için :) ulan bi ara yasin kullanıyordu hangi maçtı hatırlamıyorum yok böyle bişi ya :)

Yaptığı hareketle maçı sabote ediyordu, takımda disiplinsizlik diz boyu.

Erman toroğlu ya katılıyorum. Fernando hareketi net sarı. Kırmızı değil. Vurmuyor yumrukla. Eli açık şekilde geri çekiyor sonra hamle sonrasında

Ben sana 73 puanla oluruz dediğimde çok az demiştin ama?Tamam 1 puan dahi önemli de,düşünceni bu kadar değiştiren etken nedir?

Sana ne anlatıyım şimdi lig eskisi gibi değil sarper görmüyon mu bütün takımlar canavar gibi sezon başı 75 üstü diyordum ama o kadar çok puan kaybı oluyor ki 72 bile yetebilir o düzeye geldi hele 2.yarı dahada fazla puan kaybı olucak yarış içinde.

Sana ne anlatıyım şimdi lig eskisi gibi değil sarper görmüyon mu bütün takımlar canavar gibi sezon başı 75 üstü diyordum ama o kadar çok puan kaybı oluyor ki 72 bile yetebilir o düzeye geldi hele 2.yarı dahada fazla puan kaybı olucak yarış içinde.

Kesinlikle tam tersinin olacağını söyleyebilirim.

Maç 3-1. Göztepe scarione ile muthiş posisyon kaçırıyor.

O nasıl savunmadır arkadaş. Tekrarda bakınca şimdi delirmemek elde degil. İki stoper utanmasa sol taç çizgisinden çıkıp tribüne gidecekler. Ortada scarione bomboş.

tumblr_p1hhfav8SY1rff6qio1_1280.jpg

Geri
Üst Alt