Yarın Tudor bizim maçı seyredip futbolun nasıl oynadığını görür o bile televizyon başında gaza gelir :D

DRwcJ4oX0AExQQZ.jpg

umarım öyledir ama muslerada mental olarak sıkıntı var bence terimin gelmesi mutlaka etkileyecektir tafarelde gelirse harika olur

ama bu mac özelinde ben musleradan cekiniyorum acıkcası.

Muslera çok duygusal bir adam, Terim'in Floryaya girişi bile ona motivasyon verir. Benim çekincem takımın aşırı hırslı olması, inşallah zararı olmaz soğukkanlılıkla götürürler. Göztepe de yüksek tempoda iyi oynayan takım, yeri geldiğinde tempoyu düşürmeyi bilmek lazım...

Bol gollü rahat bir galibiyet+başakşehir puan kaybı. Misler gibi devre arasına giriş. AMİN

Oyuncular Tudor'u yemiş olabilir afiyet olsun iyi yapmışlar ama bundan sonra yapamazlar o işi.Bir yorumcu söylemişti çok doğru tespit "Tudor'u yerler,başka hocayıda yerler ama Terim geldi Terim'i yiyemezler bunu bildikleri için herkes önüne bakacak."

Passodan biletimi alıyordum tam şerefsiz sistem kartımı okumadı. Onun yüzünden maçta olamayacağım. Skor tahminim 3-0 kazanırız, liderliğe otururuz.

Hocam 3. dönemin ilk macinda Eboue’yi sol acik, sabri’yi sag ic falan oynatmisti. Umarim bu sefer fantaziyle baslamaz.

Hadi büyük maclari gectim Antalya ve Malatya'yi yenseydik yarin kazanmamizla birlikte 40 puanda olacaktik.

Zor geçmesi muhtemel bir mücadele. 1-0 olsun bizim olsun.

Gamanın son 3-4 maçtır 11'de yamulduğunu unutmayın kesin bir durum yok

Geri
Üst Alt