- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
yalan dolandan ibaret degildir diyo
ulan yigit
bi msji da dogru yaz
ulan yigit
bi msji da dogru yaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla beratcim beni bilenler bilir zaten. İzmir insanı sıkıntı yaşatmaz ve ayrica göztepe tribununde bircok istanbul takimi tutan taraftarda var ?göztepeli kardeşlerimize ilettim
hem sağcı hem solcu olunmaz
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaşatmaz mı?Valla beratcim beni bilenler bilir zaten. İzmir insanı sıkıntı yaşatmaz ve ayrica göztepe tribununde bircok istanbul takimi tutan taraftarda var
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serkan gibi bende izmirliyim hatta Göztepe semtimin mahallemin takimi.. Fakat Galatasarayin olduğu yerde hele hele böyle bi ortam yakalanmisken Göztepe benim icin yalan dolandan ibaret. Bu akşam Sonuna kadar GALATASARAY.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olum yesil sokak holiganlari filmindeki gibimi saniyosun sen. Karsiyakada göztepe atkisiyla bizim orda karşıyaka atkisiyla dolasanlar var rahat rahat. Holiganizm öldü artikyaşatmaz mı?
bro sen iyi misin be
birbirlerini semtlerine sokmazlar
zuhahaha
Oyuncu alınacağını hatta bu ismin filipe luis olacagini düşünüyorumŞu an sol bekte kim oynarsa yetersiz.
o kadargöztepeden girip karşıkayadan çıkarız
canımızı sıkmayın
Deplasman maclarinda da foruma vakit ayirsan keske bu kadar.
deplasman maçlarına giderken soğuk deplasman otobüsünde wifi'yi nerden bulalım renktaş?Deplasman maclarinda da foruma vakit ayirsan keske bu kadar.
Ben sana internet paketi yaparim.deplasman maçlarına giderken soğuk deplasman otobüsünde wifi'yi nerden bulalım renktaş?
Nasıl da keyifli bir gün
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE Kenan Ünal foruma ugramazken keyfim yok acikcasi