Rüştü hırbosu Terim'i çekemediğinden Başakşehir'in şampiyon olabileceğinden bahsediyor Fener ve Beşiktaş çok puan kaybetti ondan olabilirler diyor :D

Su herifi hic sevmiyorum ha. Türkiye-Almanya macinda Klose'ya hediye ettigi gol yüzünden günlerce küfür etmistim.

Güzel bi dayak atsalar suna cok sevinirim acikcasi.

Arkadaslar maçi izleme ihtimalim olmayacak o yüzden soruyorum maç sonu skor mkor görmeden yani Spoiler almadan Full özet nerden izleyebilirim yardimci olursaniz çok Ama cok sevinirim

Yeneriz ama eze eze değil, yani çok beklentilere girmemek lazım diye düşünüyorum . Fatih hoca takımı eminim izlemiştir ve gereken analizi de yapmıştır ama yine de zamana ihtiyacı olan süreç .

?????? SON DAKİKA - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe maçının ardından Eboue'ye yardım elini uzatacak.

Eboue, antrenör lisansı alınarak U-14 takımına yardımcı antrenör olarak alınacak. (ÖZEL)

Futbolarena

Jahovic falan hikaye sadece Andre Castro'yu kitleyelim Göztepe pozisyona giremez.

Donk yedeklerde de olmadigina gore devre arasinda yolcu
Malatya macinda liste dolsun diye ilk kez yedek oturmustu.

Yabancilardan cogu gönderilir en gec sezon sonu. Carrasso, Donk, de Jong, Carole, Cavanda ve Latovlevici'nin Galatasaray'da daha fazla isi yok acikcasi.

Linnes, Denayer ve Rodrigues'in isi baya zor ayrica. En iyi ihtimalle kalip alternatif oyuncu olurlar ama Rodrigues ve Linnes'e iyi teklif gelirse göndermemek hata olur.

Sabri den bir Dani Alves performansı bekliyorum.
a3127487f06b7e5f07e4ea1aa3b8c884.jpg

Geri
Üst Alt