DR0uVE5WAAAC2Lr.jpg

Taraftarlarımız, Sabri Sarıoğlu'nu tribünlere çağırdı.
1f44f.png

Hocam tarz. Kazağı güzel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim: "Ligin devre arasında birçok şeyin değiştiğini göreceğiz. Oyun kontrolünü elinde tutmaya çalışan, 3 puanı arayan bir takım olacağız. Gelir gelmez çok şeyi değiştirmek istemedim, ufak tefek direktiflerim oldu. Bugünkü maçı kazanırsak devreye çok daha moralli gireceğiz."

Terim: "Ligin devre arasında birçok şeyin değiştiğini göreceğiz. Oyun kontrolünü elinde tutmaya çalışan, 3 puanı arayan bir takım olacağız. Gelir gelmez çok şeyi değiştirmek istemedim, ufak tefek direktiflerim oldu. Bugünkü maçı kazanırsak devreye çok daha moralli gireceğiz."
kayıp olursa acık kapı bırakmıs

Eger kadronun gosterildigi gibi
Denayer feghouli solda
Linnes garry sagda
Oynarsa Fatih Terim de Tudorun yanlislatina devam ediyor demektir

Eger Denayer feghouli sagda, Linnes Garry solda oynarsa dogru yapmis olur

Cunku bu adamlar bu mevkilerde iyi performans gosteriyor, ters tarafta ise cok kotu oynuyorlar

[FONT=&quot]İmparator:Çok heyecanlıyım. Rekor seviyede bir seyirci var bu kadar soğuğa rağmen, onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Galatasaray beni hep heyecanlandırıyor ama bu sefer çok olağanüstü şeyler oldu. Geri dönmek, Galatasaray'da olmak güzel.[/FONT]

rustu serefsizini Florya ya sokmayin

Bildigim kadariyla oglu alt yapida oynuyor

ya su rustu denen herif ne kadar uyuz bisey. terimin gelisi en cok buna koymus. kanali basip dovmek istiyorum serefsizi.

Geri
Üst Alt