Eskiden hakemler ince ince doğrarlardı şimdi aleni bir şekilde yapıyorlar.

Şampiyon olacak takımın bi farkı olmalı bizde herhangi bi özellik yok

Yasin yerine Sinan girseydi keşke. Oyunun gidişatına göre 4-4-2'ye de dönebilirdi bu sayede. Bu Yasin denen kılkuyruğa aşırı uyuz oluyorum. Herif ne zaman oyuna girse takımın oyun gücü bitiyor resmen. Sırf gol şansı yüksek bir herif olduğu için katlanılıyor, yoksa çekilir dert değil.

Feghouli'nin kalite sorunu yok, çok fazla maç eksiği var sakatlıktan çıktı.

Asıl sıkıntımız beklerde, her topu öldürüyorlar, eksik yakalayamazsak tek çare kanatlar kalıyor bekler ya bindiremiyor(Denayer) yada yeteneksiz(Linnes), hakem bu maçı 11 kişi bize asla tamamlatmaz, golü erken bulmamız şart.

Hakeme hiç şaşırmıyorum

Terim başa geldiğinde bir cephe daha açtık demiştik

İşte o cephe kendini alenen gösteriyor

Gomis o pozisyon da nasıl uyur ve ofsaytta düşer onu da anlamadım

Psikolojik bir sıkıntı var oyuncularda, geldiklerinde böyle değillerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakem hakem deyip durmayın ,boş yapmayın gerekirse hakemide ezeceksin eğer büyük takimsan

Hakeme talimatın oldukça yüksek bir mevkiden geldiği çok belli

2. yarıda hakem bizden birini atacak bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımdaki ısıran ruh kaybolmuş. Birde hepsi çok yorgunlar gibi sahada hem fiziksel hem ruhsal

Tudor kendi kurduğu takımı kendi dinamitlemiş

Karşıda fırsat kollayan hakem, sahtekarlıktan geberen rakip varken bizimkiler dikkatli olacağına mal mal işler yapıyorlar. 11 kişi tamamlamamız zor diyeceğim de zaten Denayer, Belhanda filan sahada yoklar.

Stadyumdaki taraftar denmeyecek topluluktan tek iğrenen ben miyim? Hakem bizi kıtır kıtır doğrarken, ıslıkla uğultuyla boğacağına, lay lay söyleyen şebekler topluluğu! PTT'de bile size 5 çekecek tribünler var. Sucukcu şerefsizler.

Geri
Üst Alt