---------------------Muslera---------------------
Denayer------Maicon---Serdar---------Linnes
Feghouli-----Ndiaye-----Fernando-----Belhanda
-------------Gomis--------Eren-----------------

Maça 442'yle çıkacaktır ve kadro da aşağı yukarı buna benzer olacaktır diye düşünüyorum.
Kanımca Belhanda Sola atılabilir Terim tarafından. Sol da Belhanda sanki daha etkili.

Feghouli_Badou_Fernando_Belhanda da güzel bir 4lü lakin 4-4-2 için iki farklı tarz da Santafor şart.

İki (ağır) Privot Santaforlar ile 4-4-2 oynanmaz.
Elmander - Baros
Elmander - Necati
Drogba - Burak

Vs... İkinci ST daha çok kreatif ve/veya hızlı bir Oyuncu olmalı. İtalya da bir zamanlar Balotelli-Cassano tandemi var dı.

Terim Çift Santafor düşünüyor ise, bir tane çevik, hızlı ve adam geçebilen bir tane üst düzey ST gerek.

Son düzenleme:
______________Muslera
Denayer____Maicon__Serdar___Linnes
Feghouli_Fernando_Belhanda_Rodrigues
_____________Badou
___________________Gomis

Yapabilir Terim.
Ama bence bir Selçuk hamlesi göreceğiz.

Son düzenleme:
dogum gününde statta galibiyeti tatmak varken terim'in gelmesi
Berat Yemiş :asd22::asd22::asd22:

Sadece Camianın ve taraftarların gazı ile bile alırız bu maçı.

Muhteşem bir atmosfer olacak kanımca.

Gomis - Feghouli forvet 2'lisi olur arkadaşlar sinan sonradan oyuna girecektir mutlak terim onu kullanacak

Belhanda Feghouli ve Ndiaye'den,bu kısa sürede olmasa bile,ligin 2.yarısında ciddi performans artışı bekliyorum.

Ayrıca, Garry - Belhanda - Feghouli 3 lüsünün uyumsuz bir 3lü olduğu fikrindeyim.Keza Garry,geçmişte Pino tarzı oynayan değişik bir oyun yapısına sahip,okyanusu geçen fakat derede boğulan bir tip.

Bize,ilerde top tutacak,belhanda nın da top tutmasını sağlayacak, oyun zekası ve son hamlesi yüksek bir sol açık şartoğlu şart.

Terimi biraz tanıyorsam yeni solbek ve solaçıksız ligin 2.yarısına başlamaz.

Gelelim bu karşılaşmaya.Terim'in fiziksel ve mental anlamda bu kısa sürede takıma etki edemeyeceği bariz ortada olsa da,işin psikal yönü ile zor da olsa kazanırız görüşündeyim.

Karşılaşmanın ilkyarısı kötü geçse bile,devre arası konuşmalarıyla ünlü Fatih Hocanın bu karşılaşmayı ayağının tozuyla koparacağına dair güvenim tam.

Belhanda Feghouli ve Ndiaye'den,bu kısa sürede olmasa bile,ligin 2.yarısında ciddi performans artışı bekliyorum.

Ayrıca, Garry - Belhanda - Feghouli 3 lüsünün uyumsuz bir 3lü olduğu fikrindeyim.Keza Garry,geçmişte Pino tarzı oynayan değişik bir oyun yapısına sahip,okyanusu geçen fakat derede boğulan bir tip.

Bize,ilerde top tutacak,belhanda nın da top tutmasını sağlayacak, oyun zekası ve son hamlesi yüksek bir sol açık şartoğlu şart.

Terimi biraz tanıyorsam yeni solbek ve solaçıksız ligin 2.yarısına başlamaz.

Gelelim bu karşılaşmaya.Terim'in fiziksel ve mental anlamda bu kısa sürede takıma etki edemeyeceği bariz ortada olsa da,işin psikal yönü ile zor da olsa kazanırız görüşündeyim.

Karşılaşmanın ilkyarısı kötü geçse bile,devre arası konuşmalarıyla ünlü Fatih Hocanın bu karşılaşmayı ayağının tozuyla koparacağına dair güvenim tam.
Takimin fiziksel anlamda eksik oldugunu düşünmüyorum hatta bu ligin en iyilerindeniz. Lakin mental problem oldugu da cok ortada ligin ilk yarisi ve ikinci yarisi arasindaki fark bu,gol yedikten sonraki Tudor maglubiyeti kabul eder sekilde klubede oturuyordu hep ama Fatih Terim oyle olmayacak. Diger konularda katılıyorum.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk-fernando-ndiaye orta sahası sağda feg. solda belhanda ilerde gomis ile çıkabilir hoca maça.

87abb922e7ed45fc96778102e55c71d2.jpeg

İnşallah şu göztepe'yi 4'lük yaparız da fatih hocaya da güzel bir hoşgeldin mesajı olur.

Göztepe'yi 4'lersek Fatih hoca ben geldim mesajı vermiş olacak ama.Ters söyledin. :asd:

Daha hemen bir etkisi olmaz yeni geldi :)

Zaten söyledi takımda mental olarak düşen oyuncular var onları erkenden yollayacağız dedi izine.

Şu an takım son maça hocayı mutlu edecek bir skor alırsa iyi olur açıkcası.

Geri
Üst Alt