Sizler yenilme ihtimaliyle nasıl maç izliyorsunuz hayret ediyorum. En kötü olduğumuz sezon bile her hafta o maçı kazanacağız duygusuyla ekran başına geçiyorum. Aksi düşünülemez.

3:0 gibi net bir skor bekliyorum.

Olan bizim Serkan'a olacak. Günün tek kaybedeni olacak.

Sıkıntılı maç bir şekild e kazanmalıyız
Aksi bir durum bütün sinerjiyi götürür

Bir süredir Türkiye'deyim ama yarın dönmem lazım. Benim için çok şanssız bir durum oldu. Düşük bir ihtimal ama işlerimi ayarlayabilirsem maça geleceğim. Gelemezsem, pek adetim olmadığı halde kombinemi forumdan bir arkadaşa ücretsiz devretmek istiyorum.

Bilete talip olan arkadaşlar için üzgünüm ama maça geliyorum. Yalnız geçerli mazereti olmaksızın maça gelmeyen kombine sahiplerine diyecek söz bulamıyorum. İşimizi gücümüzü yarım bırakıp ciddi bedeller ödeyerek geliyoruz, millet İstanbul'da olduğu halde gelmiyor. Bu maça gelmiyorsan hangi maça geleceksin ?

Bu arada 1 saat kadar önce 1.kategoriden bilet aldım eşim için. Hala alınıyor mu bilmiyorum ama bilet arayanlar bir denesin bence.

Bilete talip olan arkadaşlar için üzgünüm ama maça geliyorum. Yalnız geçerli mazereti olmaksızın maça gelmeyen kombine sahiplerine diyecek söz bulamıyorum. İşimizi gücümüzü yarım bırakıp ciddi bedeller ödeyerek geliyoruz, millet İstanbul'da olduğu halde gelmiyor. Bu maça gelmiyorsan hangi maça geleceksin ?

Bu arada 1 saat kadar önce 1.kategoriden bilet aldım eşim için. Hala alınıyor mu bilmiyorum ama bilet arayanlar bir denesin bence.
iyi seyirler kral

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt