- 13 Ekim 2014
- 108.573
- 58.312
- 4.588
Maicon yedekte Ahmet+Serdar ilk 11de okudum bi yerde. Hoca seni sevmeyenler aslinda pek istemeyenler bile sevindi gelmene, takimin basina gecmene. Umarim böyle bir sacmalik yapmiyorsundur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon yedekte Ahmet+Serdar ilk 11de okudum bi yerde. Hoca seni sevmeyenler aslinda pek istemeyenler bile sevindi gelmene, takimin basina gecmene. Umarim böyle bir sacmalik yapmiyorsundur
İnanma kardesim. Maicon ve Serdar çıkar ilk 11Maicon yedekte Ahmet+Serdar ilk 11de okudum bi yerde. Hoca seni sevmeyenler aslinda pek istemeyenler bile sevindi gelmene, takimin basina gecmene. Umarim böyle bir sacmalik yapmiyorsundur
dur ya ilk mactan
defanstaki en önemli isim maicon onu gelir gelmez küstürecek göz var mı terimde sizce ?? ben gomis sinan başlarmı diye düşünüyorum sürpriz olarak !Maicon yedekte Ahmet+Serdar ilk 11de okudum bi yerde. Hoca seni sevmeyenler aslinda pek istemeyenler bile sevindi gelmene, takimin basina gecmene. Umarim böyle bir sacmalik yapmiyorsundur
Ne zaman dönecek ?mariano olsaydı rahat alırdık diyordum da mariano'nun olmaması kötü. adam sağ bek ama hücumun temeli resmen.
İnanıyorum.daha fenası olacak
Yenmek yetmez
Yeniyorsak 2 ve üzeri atmamız lazım (Averaj için)