bu maça beleş bilet bulmanız cok zor gişe fiyatından bile zor bulunuyor. ben sabahtan beri arıyordum da gişe fiyatından anca düşürdüm bir tane. anca maça 1-2 saat kala stat çevresinde olacaksınız denk getirebilirseniz o ara maça gidemeyenler imana geliyor da ucuza ya da beleşe bırakıyor biletleri.

Son düzenleme:
daha ilk mactan bukadar terim etkisi beklemeyin terim hoca daha takımı tanımıyor oyuncularda hocayı tanımıyor

hoca kamp dönemi gecirmeden felsefesini oturtamaz hemen o yüzden cosmamak lazım

daha ilk mactan bukadar terim etkisi beklemeyin terim hoca daha takımı tanımıyor oyuncularda hocayı tanımıyor

hoca kamp dönemi gecirmeden felsefesini oturtamaz hemen o yüzden cosmamak lazım

Terim etkisine gerek yok ki bu maç özelinde iç sahada parçalıyoruz zaten rakipleri terim 2.yarı etki etsin yeter bize

[USER]https://twitter.com/Galatasaray/status/944680292916301824[/USER]

Uçup kaçmaya gerek yok 1-0 olsun bizim olsun şu devre arasına bi atalım kendimizi en az. 3 - 4 takviye olacaktır eksikleri görmek için hoca olmaya gerek yok takım bağırıyor zaten sol bek sol öne bir forvet şart oğlu şart zaten birde orta saha alırsak çok iyi olur şu maçı atlatıp gelişmelere bakmak lazım .. 3 atarız 5 atarız hiç umrumda değil 3 puanı alalım da heleki şuan 8 puan değerinde bir 3 puan..

Gişe fiyatından devreden olursa biletlerinize talibim. Belki biraz üstü olur.

Fatih Terim'in en son denediği maç 11'i; Muslera Denayer / Serdar / Maicon / Linnes Fernando Reges / Badou Garry / Belhanda / Feghouli Gomis (A Spor)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

feghouli sağacık oynar ya,gerçi feghouliye artık mevki farketmemeli....sok anasını satayım fişekleri keline kurban oldugum

Geri
Üst Alt