Tudor yüzünden başakşehir gibi iğrenç bir kulübü takip etmek zorundayız

Ne diyim ki

TapaTalK

Kasımpaşa'nın oynadığı futboldan rahatsızım.

Bu vatan hainleri başa bela olacak.Baktığın zaman öyle gümbür gümbür bir topda oynamıyorlar ama bir şekilde kazanıyorlar.

Akıllı Tudor al sana ilk yarı sektör git

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

17 takıma koyup geçicez.

Şunların ilk yarıyı lider bitirmesi tamamen Tudor'un haltı oldu. Cadı yanmışmış da bilmem neymiş :red: Yav he he...

Tudor'un da hataları var eyvallah ama Başakşehir'in kadrosu yabana atılacak kadro değil. Ayağa pası çok doğru oynuyorlar.

Tudoru saygısızca anıyorum,bu hırboları lider bittirdi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro değilde beraber oynama alışkanlığı ve istikrar onların ilk yarıyı lider bitirmesine neden oldu. Yoksa çok aman aman performans gösteren oyuncuları olmadı pek

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bu dediğine de katılıyorum zaten Başakşehir kadroyu bozmadan sürekli üzerine takviye yapan bir ekip her sene kadroya 1-2 takviye yapıp devam ediyorlar. Şampiyon olacaklarını sanmıyorum ama ilk 4'e gireceklerdir.

adamlar bir arada oynadıkça tecrübeleri artıyo. bizimkiler bir arada oynadıkça oyunları bozuluyo sapıtıyo.

Kadrolarının yaşlı olması ve 2-3 çok temel adam üzerinden gitmeleri dolayısıyla 25-30. haftalar arasında ciddi düşüş yaşamaları mümkün.Geçen sene de aynı dönemlerde beşiktaşla kafa kafaya gelmelerine rağmen yaptıkları kayıplarla şampiyonluğu vermişlerdi.Adebayor sakatlandığı an şampiyon olma ihtimalleri yüzde 5'ten fazla olmaz

Geri
Üst Alt