17/18 H:17 | Sivasspor 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Aralık

Penaltı poz yeni gördüm. Bu karaktersizin garezi bi bize mi arkadaş Belhandanın ne günahı vardı o hariç her benzer pozisyona penaltı çalıyor eyyamcı

Bitirdiği yere bak

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyyamcı cücü Negredonun kafasında net faul var vermedi.Anladı hatasını hemen gelişen kornerde bu sefer faul olmayan pozizyonda faul verdi Sivas lehine.Bu şerefsize iyi hakem diyen var bide.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pen. Doğruda boyle malca yapılan penaltilara uyuz oluyom arkadas. Beyinsiz misin nesin ya fol yok yumurta yok direkt rakibe giriyon.

Sivas puan alir bu mactan

bu sivasin oyunculari penalti ,kartlik hareket konusunda hic egitim almamislar , istanbuldaki fb macinda da tam skoru 1-1 e getirip kontratak tehdidi saglamisken eksik kaldilar abuk sabuk itirazlarla

burada da gereksiz kere gereksiz bir mudahale ile penaltiya sebebiyet verdiler , hakem verir bunu ,cunku oldugu yere kapaklandi adam ,birisi guzel yorum yapmis freni patlak arac gibi diyerek , aynen oyle

gecen trabzon bursa macinda trabzonun elle oynama itirazi olan bir pozisyon vardi , bizim fegouli ninkinden de netti ,onu da vermediler

hakemlere bu sezon basinda (dogrulugunu yanlisligini tartismiyorum) , yere duserken destek olarak yere koyduklari kola carpan toplara duduk calmayin denmis , ben bu goruse katilmiyorum ama bir standart olmasi acisindan hic bir macta bunlari vermiyorlar

http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2017-2018/16/trabzonspor-1-0-bursaspor-mac-ozeti

Bak bu videoda 01:55 e sarin , dedigimi anlayacaksiniz

benim asıl anlamadıgım nokta uefa gözlemcileri bu eyyamcı kansızı izlemyorlar mı nasıl mac veriyorlar avrupada,ya da ciddi büyük torpili var uefa icinden

haydi cagatay akman sevenler ellerı gorelım

İlk gördügümde penaltı yok gibi görmüstüm Talisca’nın atlayısından ama tekrarda belli sivaslı hıyar beynini bırakıp dalmış taliscaya, net penaltı. Talisca’nın sahtekarlıgı da var önce zıplıyor o ayrı. Golde en büyük hatalı ziya ama, amatör ligdeki topcuların kontrol edebildigi topu kontrol edemedi dönen top penaltı oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anadolu takımları iyi yabancılar aldılar ama hep hücuma aldılar gol atıyorlar ama savunmaları istisnasız bütün anadolu takımlarının rezalete yakın

zar zor penaltıyla gol buldular hiç kazanabilecek gibi durmuyor kargalar 2.yarı arda girerse alabilirler belki.

Penaltı falan değil,adam hızlı geliyor da temas etmiyor,yavşak cüneyt bizde olsa 2 saat düşünüp yan hakeme bakar devam eder
Sivasın 2 ofsayt pozisyonu var kaleciyle karşı karşıya gösterilmeyen???
Bjkller doldu taştı beinsporta

Penaltı falan değil,adam hızlı geliyor da temas etmiyor,yavşak cüneyt bizde olsa 2 saat düşünüp yan hakeme bakar devam eder
Sivasın 2 ofsayt pozisyonu var kaleciyle karşı karşıya gösterilmeyen???
Bjkller doldu taştı beinsporta

Penaltı dışında ki yorumlara kısmen katılıyorum. Ancak bu pozisyonun penaltı olduğu gerçeğini değiştirmez. Sen o gelişle en ufak bir dokunuşta bulunsan bile karşı taraf alır penaltıyı. 100 km hızla gelip çarpıyor adama. Buz gibi de penaltı

Bizim fener maçında vermediği 100 de 100 pene bakın önce, sonrada taliscanın havuza atlar gibi atlayıp çaldığı pene bakın.Bu adam en büyük şerefsizdir başka bişey değil.Umarım ağır bi sakatlık geçirir hakemlik hayatı biter köpeğin.

Müdahale atladıktan sonra(Öyle net bir müdahale olduğuna da inanmıyorum) .Penaltı yok ama Sivaslı oyuncu köteği haketmiş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt