Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Beyler, ben Galatasaraylıyım, kendi takımıma güveniyorum. Başımızda Fatih Terim var ve en çok sevdiğim yönü kendi işini kendin görmelisin mentalitesine sahip olması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duygularinla hareket ediyorsun Kenan ,Aslolan Gs menfaati ise Arda Basaksehire gitti diye sevinmek sacmalik idi bunu kabul edelim.Öyle bir yorumum olmadı. Cehenneme kadar yolu var.
Subat sonunda konusacagiz yineKopmuş maçta Olcay Şahan da atar. Fener maçında görelim.
bitmis bi bursaya karsi atti. Ne abarttiniz
Kopmuş maçta Olcay Şahan da atar. Fener maçında görelim.
Beyler, ben Galatasaraylıyım, kendi takımıma güveniyorum. Başımızda Fatih Terim var ve en çok sevdiğim yönü kendi işini kendin görmelisin mentalitesine sahip olması.
Arda transferi Başakşehir'i 1 numaralı şampiyonluk adayı yapar tespitimi takdir edersin diye düşünüyorum.
GS Camiası modern, vefalı ve eğitimli dir.Arenadaki maçta tüm stad söyleyeceğiz.Galatasaray hainlerini savunmak sana yakışmadı sayın Ulu!
Ne bu Zurh ile cektiginiz be ://bayağı da güzel atmış kero![]()
Subat sonunda konusacagiz yine
Elia sene başından beri çüküyle oynuyor. Bir var bir yok. Kerim de büyük maçların son dakikası dışında yık. Arda form tutarsa büyük koz Başak için.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben oraya gittiği için değil, bize gelmediği için sevindim. Bize gelse huzur diye bir şey kalmazdı, huzur olmayan yerde ise başarı pek olmaz. Bir oyuncudan bu kadar korkmayın, Galatasaray takımı vakti zamanında kadro olarak misli ile üstün olan Fenerden bile şampiyonluk aldı.Duygularinla hareket ediyorsun Kenan ,Aslolan Gs menfaati ise Arda Basaksehire gitti diye sevinmek sacmalik idi bunu kabul edelim.
Ardanin form tutmasi sene sonunu bulur xd diyen dostlardan yorum alalim.
Gürkan Karadeniz
Kenan Ünal
Mustafa Sevim
Bu gidişle başak-fener maçında feneri tutarız.