Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.280
- 11.314
- 1.103
Arkadaş nasıl bir takım berabere yaptıktan sonra 1000 tane orta açtırıp bu kadar geriye yaslanır,gole davetiye çıkarır ya lanet olsun şu geberik Fener zirvede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener şikeci değilidir mi diyorsun kusdash
Renkdaş çok gerginim şu an.Şu mesajdan bunumu anladın senFener tescilli şikecidir anlatmak istediğim her son dakika golüne şike damgası vuran Türk taraftar zihniyeti. Maicon'un son dakika gölüne şike diyen fener ve beşiktaşlılar gibi. Kusdash demiş bide
![]()
Kendisi bana mal demeye kalkisti
Gonul verdigi ekibin ne yaptigini hatirlatmak istedim
Like showa mahruz kalmisin kardesAdis Jahovic sevdalisi Serkan Şafak Galatasarayimiza laf sokarak bardagi tasirmistir!!!
Dursun Ozbek'e tekmeyi basan sanli Galatasaray taraftari kendisine de haddini bildirmesini bilecektir!!!
Ihrac isteyenler like butonunda bulusuyor!!!
Beraberlik olsaydı çok iyi olacaktı. Bir de 1-1 iken Göztepeli bir hıyar adını bilmiyorum fena kaçırdı. O pozisyon gol olsa maç bitmişti fb puan dahi alamamıştı yazık oldu. Yenileceksin madem son dakika golü ile yenilme. O kadar geriye yaslanır o kadar orta ve duran top şansı verirsen birinden biri girer elbet. Bunlar nasıl bu kadar puan aldı hayret doğrusu.
Renkdaş çok gerginim şu an.
Like showa mahruz kalmisin kardesMizah istedin egleniyormuyuz ?