17/18 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Göztepe | MS | 20 Ocak

Arkadaş nasıl bir takım berabere yaptıktan sonra 1000 tane orta açtırıp bu kadar geriye yaslanır,gole davetiye çıkarır ya lanet olsun şu geberik Fener zirvede

göztepe şu an rahat

ligten düşme şansı da yok bu sene bir hedefleri de yok

aziz yine tarlaları suladı ve göztepeyi parayla sattı

kaça sattın kendini göztepe

Hocasından iş yok göztepenin, Niye maç satsın ki. Başkanları hiç öyle bir adam değil.

Sorun bende bu maçta galiba.
Tek saniyesini izlemedim seçimden dolayı.
Başkan konuşmasını bitirdi, yöneticiler kürsüye çıktı bitti.

Maçı açtım golü yedi göztepe be
:(

Fener şikeci değilidir mi diyorsun kusdash

Şu mesajdan bunumu anladın sen :) Fener tescilli şikecidir anlatmak istediğim her son dakika golüne şike damgası vuran Türk taraftar zihniyeti. Maicon'un son dakika gölüne şike diyen fener ve beşiktaşlılar gibi. Kusdash demiş bide :)

Şu mesajdan bunumu anladın sen :) Fener tescilli şikecidir anlatmak istediğim her son dakika golüne şike damgası vuran Türk taraftar zihniyeti. Maicon'un son dakika gölüne şike diyen fener ve beşiktaşlılar gibi. Kusdash demiş bide :)
Renkdaş çok gerginim şu an.

ümitlenip ümitlenip sonunda üzülmeleri daha bi işkence,kendileri bilir.önemsiz sonuçlar

Neyse biz kendi maçımıza bakalım.

Fener ne oynadı şu maçta yattı vs deniyor.

Her işi sulandırıyoruz. Biraz kendine gelsin herkes.

Beraberlik olsaydı çok iyi olacaktı. Bir de 1-1 iken Göztepeli bir hıyar adını bilmiyorum fena kaçırdı. O pozisyon gol olsa maç bitmişti fb puan dahi alamamıştı yazık oldu. Yenileceksin madem son dakika golü ile yenilme. O kadar geriye yaslanır o kadar orta ve duran top şansı verirsen birinden biri girer elbet. Bunlar nasıl bu kadar puan aldı hayret doğrusu.

Kendisi bana mal demeye kalkisti

Gonul verdigi ekibin ne yaptigini hatirlatmak istedim
moderator.png

Beraberlik olsaydı çok iyi olacaktı. Bir de 1-1 iken Göztepeli bir hıyar adını bilmiyorum fena kaçırdı. O pozisyon gol olsa maç bitmişti fb puan dahi alamamıştı yazık oldu. Yenileceksin madem son dakika golü ile yenilme. O kadar geriye yaslanır o kadar orta ve duran top şansı verirsen birinden biri girer elbet. Bunlar nasıl bu kadar puan aldı hayret doğrusu.

küme düşme adayım

inş düşerler

saka gibi ilk yarinin ilk haftalarinda küme kalmaya oynayacak durumda olan takimi lider yaptilar lige.
inanilir gibi bu ligte hersey olur yeterki para dönsün.
yok tudor yok baskan yetersiz yok secim yok su bu, inaninki bu ligte cok acayip seyler dönüyor.
hakem hatalarini hepimiz biliyoruz, hemde yeni degil 2 3 seneden beri.
10 puan fark olacagina diger takimlara, ilk yari en kötü durumda olan takim lider oluyor.
inanilir gibi degil.
yok arkadas sIke yapan takim aklanirsa olacagi bu.
her sene ayni terane.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt