17/18 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Göztepe | MS | 20 Ocak

göztepe anca bize karşı hayvan gibi mücadele etti.bjk ve fenere karşı yok işte kıç düldülleri

Jahovic te ayrı hain. Hiç sevmiyorum, bu herifi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tanju-Halil-Tayfur-Gouffran dörtlüsü cöp maalesef. Özellikle Tayfur hayal kirikligi, Transfer forumuna konusunu acmasaydim keske.

Adi jahovic seneye formasını giymek istediği takıma karşı isteksiz oynar tabiki.
Tam o formaya yakışıyor zaten herif

göztepe eğer yenilecekse temizinden en az bir 5 yesin

Göz Göz ilk yarı utandırdı.

Gayet iyidi takim ilk yari Goufrann Poko degisikli sart

Göztepe ligin ilk yarısında hak ettiğinden en az 10 puan fazla aldı zaten. Maçlarını izleyenler bilir, çok maçı hak etmemesine rağmen kazandı. İkinci yarı dengeye gelir, ligin 8 10 arasında bitirmesini bekliyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin sonuncusu Karabük'ü bile saçma sapan yendi. Rakip onlarca gol kaçırdı, penaltı kaçırdı. Göztepe tek pozisyonla kazandı. Yeni Malatya, Antalya hep rakiplerin üstün olduğu ama göztepenin kazandığı maçlar.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Karabuk iyi oynadi dogru Goztepe akilli oynadi kazandi ,Antalya Malatya maclari ortadaydi deplasmanda oynuyorsun ,Kayseri maci 2 penaltinin calindigi macta butun mac yere yatarak kazandilar maci ,basaksehir bi bok oynamadan adebayorun omzuna carpan golle kazandi.Bursa deplasmani 4 %100 golluk pozisyon kacti 0-0 bitti mac .Fener maci fenerin golu ofsayt Goztepenin penaltisi verilmedi.

Geri
Üst Alt